Thursday, March 15, 2012

thursday things

cik adam yang dah lama tak datang rumah.
paling last sabtu lepas. tu pun kejap je.
sikit-sikit nak "mummy house..mummy house"
bila dah besar memang macam tu la kot kan....

tak sabar nak balik Terengganu
23haribulan ni. sempena Majlis bertandang Adik..
bestnya kalau dapat kerja kat Terengganu
tak kisahlah tak ada tutti frutti ke, midvalley ke, subway ke
biarlah Terengganu macam Terengganu yang dulu-dulu :)

 cik darin yang tak nak tidur semalam
duk bersuka ria ngn tok ma..
kegemaran darin skang ialah remote tv..
pantang nampak..

bahan-bahan untuk kari ikan.
menjadi. woohoo.woohooo.
disahkan oleh chef terkemuka iaitu Chef Mummy hikss..
malam ni nak masak apa plak ek....

tengah pening sebenarnya nih
kepala tepu baca jurnal
translate english to malay

ok.
nak sambung kerja balik
kerja sungguh-sungguh
tengahari nanti kita raikan kerja sungguh-sungguh kita separuh hari tu
dengan makan sedap-sedap..

selamat bekerja..... 

8 comments:

Yanei Khairani said...

hye.. suke bc ur blog.
mm..tganu dh pn ade tutti fruiti ... heheee.. blik nanti boleh la terjah!~ heheehe..

vanilamanis said...

saya pun suka terengganu.last melawat 8 tahun lepas.seminggu di sana sempat pergi ke pulau kapas.

jujurnya,memang rindukan terengganu.

najmi said...

>>Tak kisahlah tak ada tutti frutti ke, midvalley ke, subway ke
Betul nilam, trg mmg best, takdop menda tu semua, trg still best,
mi sokmo berangan kerja Unisza

sapphire said...

Yanei: biasanya klu saya blk Trg saya tak kan cari makanan2 yg ada kat KL.. :)

vanilamanis: 8 tahun lepas..?lama dah tu..kena plan melawat Trg lagi ni.. :)

mie: SANGAT!!!! 5 minit je kot dari rumah.... nak sangat... :)

Anonymous said...

Saya pun suka baca ur blog. Suka dengan gambar gambar yg cik sapphire tangkap. Beautiful :)

sapphire said...

thanks :)
jemput singgah lagi ye...

vanilamanis said...

betul!sekarang ni plan kalau pergi tganu nak sangat bercuti kat pulau lang tengah.tempat idaman :)

btw,tudung hitam Nilam tu cantik sangat (:

Emi said...

TF dh ada lang kt trg :D