Friday, February 10

bila lapar

Salam Jumaat semua,

hari ni permulaan Jumaat saya tak berapa nak best
ujian terperangkap dalam jam yang sangat luar biasa dari Semenyih - Tol Batu 9 - exit ke Federal
dan akhirnya buat kali pertama kali saya sampai office lewat.

tapi malas lah nak ingat pasal benda tak best ni
baik fikir pasal benda-benda sedap dan best sahaja ok :)

balik Terengganu baru ni
misi untuk makan makanan yang diidamkan tercapai
hampir semua

tengok sahaja gambar kat bawah....

Nasi Minyak Terengganu
Nasi Lemak Ikan
Laksam kuah putih
Ikan celup tepung
kuih-kuih

ada setengah yang saya lupa nak ambil gambar
terus ngap ngap ngap dan masuk perut

itu sahaja
sorry sebab buat semua lapar
sekian.

5 comments:

deena awanis said...

nak laksammm!!

sapphire said...

deena, since kita suka sgt dgn laksam, kita kena belajar how to cook it perfectly laa... :)

azri said...

mana laksamnye pn.nilam??
nmpk pggn je..

sapphire said...

laksam telah selamat dihadam :)

IzyClover said...

foood! oh gosh food