Friday, January 27, 2012

angan


 


ini cuma....ehemmmm....angan bin angan sahaja
cantik kan.... ? :)
memandangkan saya masih tinggal dengan mummy
dan bilik untuk saya hanya ada satu
jadi......bilik saya bilik baby juga :D

tapi...saja la berangan kan
baby cot yang gambar last tu cantik dan nampak tegap je
entah berapa keturunan boleh guna ni :)
yang besi pun boleh tahan cantiknya....mcm sangat klasik
teringat plak baby cot zaman adik-beradik saya dulu-dulu
besi mcm tu la...habis 4 beradik guna yang sama :)

dan saya rasa kalau baby girl tak semestinya warna pink
dan baby boy pun tak semestinya warna biru kan?
light green, light yellow, white, light grey pun sesuai gak rasanya...
yer dok?? :)

dan yang ni pulak
en.mm, ingat tak apa yang kita cakapkan pasal dahan-dahan kat delicious malam tu..?
kalau buat macam ni lagi kemas dan tak serabut..
cuma lukis dahan dan letak para-para untuk letak frame.... boleh ke...? :D

haihh....kalau diikutkan nak upload semua gambar-gambar yang cute kat sini..
geram betul nengoknya.... :)



apa-apa pun
yang penting mummy and baby sihat...

nah satu lagi gambar cute untuk korang...sekian.... :)



Selamat Hari Jumaat
jangan lupa zikir untuk hari ni " Ya Allah x 1000"

:)

8 comments:

azri said...
This comment has been removed by the author.
azri said...

klau kite tukar angan2 tu kpd perancangan bole kn?

My Azie said...

alaaa..sweetnye baby cot white-green tu..:)

sapphire said...

azri: amin amin :D

kak azie: kan..?? mesti mahal... :)

syira said...

wah. cutenye! nak plan utk bilik baby jugak la even masih awal. =)

Qaseh ElyaNas said...

Nielam... Vee tgk,vee yg excited utk Elaine hihihi anyway.. Biasanya baby mst nk tdo ngn mummy nye gak hehe wktu siang mau la kt baby cot tu

sapphire said...

syira: hehe...boleh la plan sikit2 :D

vee: cantik kan semuanya...geram tul... :)

deena awanis said...

chomellll...

dulu dina pun berangan2 macam ni gak..last2 sampai ke sudah, rafique tido di celah ketiak ibu saje..playpen pun ada dok dalam kotak, x bukak2..