23.11.11

astana

semua orang ada DREAM HOUSE masing-masingkan
tak kira rupa macam mana
hiasan macam mana
tapi itu kita punya dream house
tak ada siapa boleh bantah hehe :)


saya tak ingat bila kali pertama saya mula fikir tentang dream house
mungkin masa di tadika atau sekolah rendah
bila mummy belikan satu set buku cerita Disney
yang penuh dengan imaginasi-imanigasi yang indah belaka
*biasalah nama lagi Disney. semua pun indah belaka. hehe*


tapi rupa bentuk dream house saya akan berubah ikut umur

ini yang saya inginkan dulu *kot* masa tadika

tumblr_lq9awfGGgN1qgvn96o1_500_large 
haha. sungguh kanak-kanak. :)

tapi apa yang saya nak sangat sekarang ialah macam ni
basic color: black and white
simple and exclusive

berangan dulu la kan.hiks :)

tumblr_lv3bceL0t21qzq8zqo1_500_large 234679830552084987_noZKdO7f_c_large decocrush_visite_deco_kate_spade0002_large tumblr_lv3b04Eik71qzq8zqo1_500_large



so, korang ada dream house juga kan. share nak? :)

3 comments:

deena awanis said...

cantiknye frame banyak2 ni!!

azri said...

sy pun suke rekaan dalaman camni..
tp bntuk luaran suke yg moden mcm rumah2 baru colour putih kt sec.2 dpn uitm tu..

sapphire said...

dina & azri: cantik kan? :)