Monday, October 31

cerita hari sabtu

seperti semua orang sedia maklum
sabtu lepas penyu menangis lagi
oh. sedih nguh laa. konyong doh rase muke sek sek ganu.
huhu.

saya yang bersemangat waja pergi tengok kat stadium ni
jangan cakap r. memang double the konyong lah. huhu. :)
terkonyong-konyong muke masing-masing.
kesian yang datang jauh-jauh.
doh la ahad keje. kolo menang mesti ahad cuti sehari
boleh deghrak KL sehari.

apa-apa pun sejak lawan dengan singapore dulu lagi
saya tak berkenan sangat dengan keeper ganu kite tu.
aiiyooo… dokrok cetong orang tranung kate…

tahniah la orang Negeri Sembilan
apo dayo..apo nok di kato
kalu buleh nok jadi cikgu sekolah kek kuale pilah… :p



kepada penjual tiket,
harga nak naik je kan. tapi kerusi kat stadium tu tolong la kasi bersih sikit.
padang tu. macam padang ragut dah saya tengok.
sebab tu Trg kalah kot. *eh??*

kalau lepas ni rakyat Malaysia dah tak berminat nak gi tengok perlawanan bola sepak negara lagi jangan nak bising.

yang benar,
saya yang comel dan prihatin. :p




ok.
habis cerita bola.
kita ke cerita bazaar sabtu lepas di Jaya One, PJ.
bazaar oh bazaar.
macam2 ada. comel dan murah-murah plak.
rasa macam nak beli semua wat balik.
tapi entah kenapa saya balik dengan tangan kosong.
pelik bin ajaib bin doh bakpe gitu? :)



dalam banyak bazaar yang pernah ada
boleh kira dengan jari tangan sebelah kiri berapa kali jer saya pergi bazaar bazaar ni sume
saya pergi bazaar kali ni pun sebab kawan saya ada bukak gerai
dia ialah Cik Ajjah kita yang pandai menjahit tu.. :)
kalau sesiapa yang tak sempat singgah gerai Cik Ajjah
boleh la ke website dan order secara online.

dan untuk hadiah untuk diri sendiri bulan ini
*pada hal bulan-bulan lepas tak ada pun acara hadiah utk diri sendiri*


saya beli…… susu kotak berfilem :) bye!

4 comments:

azri said...

salam nilam..
even sy ank jati selangor tp sy x setuju stadium shah alam jd venue final hr tu..bkn sbb selangor x masuk final tp sbb kualiti padang.maybe FAM pilih stadium shah alam sbb berkapisiti tinggi di tambah lak naik harga tiket..fuhh!! untung sakan..sekian pendapat sy..tqvm.

My Azie said...

owh, kat jaya one pj tu mmg ada bazaar camtu ek every weekend?

sapphire said...

azri: kan kan..hampeh tul. jual rm50 utk baiki stadium. apakah?? tiket kt bukit jalil pun tak semahal tu laa...sekian. :p

kak azie: eh tak. bukan setiap minggu. kadang2 jer..kalau kt nk setiap weekend try gi kat Amcorp Mall..setiap sabtu ahad ada bazaar/flea market :)

My Azie said...

amcorp mmg tahu.fav tu :):)