Tuesday, July 26

2003/2006

 aeration tank-1
lawatan sambil belajar ke tangki pemprosesan air di Indah Water. majoring in environmental chemistry paling boring. sebab berapa kali sangatlah ada lawatan2 nih. 2 kali jer kot. satu lagi pun kat loji pemprosesan air .redha.
tiha n azma-1
geng satu course satu major. hihi. org panggil budak-budak kimia. dari kiri : azmah (soon to be Dr.Azmah), Teeha (cikgu paling bz), madam Sapphire (3 tahun lagi akan jadi Dr.Sapphire)
P2010070-1akibat minat sangat dengan drama My Girl dan Meteor Garden versi jepun. nota kuliah menjadi buku lukis-lukis. tengok dua drama tu je sebab bekalan setakat dua drama itu sahaja. huhu.
biomaths class (1)-1pukul gambar dalam dewan kuliah suatu kemestiankan. dan yang paling mesti posing mestilah nak macam tengah tekun belajar. hihi. P1060044
bestfriend selamanya, Anna. baru balik kelas Mandarin di tengahari Jumaat. xde org. jadi boleh la berpukul gambar di tepi-tepi jalan tanpa rasa segan. huhu. trend dulu-dulu bag besar gedabak mcm beg balik kampung. tudung dan baju dan kasut mcm biasa selalu jer tak match.


***

antara fasa perjalanan hidup saya yang dah masuk tahun ke 27
saya paling suka fasa study sebagai student undergrad
fasa free problem :)
pergi sekolah balik sekolah
buat assignment hantar assignment
pergi exam jawab exam
tiba-tiba jer dah nak kena pergi ambil jubah konvo hik

best eh kalau kita xde masalah
tapi kata orang rahmat itu datang daripada musibah yang berlaku
kalau xde masalah macam x normal la plak. kan?

fasa berstatus Puan pun saya suka gak !
rindu plak nk kencan dengan en.mm kat tempat hijau
:) :) :)

[agak-agaknya la kan. pernah ke kita terserempak kt ukm dulu en.mm?]

No comments: