8.4.11

pembebelan kali terakhir



[tak rasa ke minggu nih cepat tul habiskan..?]

minggu depan saya ada satu acara yang berkaitan dengan hidup dan mati yang boleh buat jantung berguguran satu-satu [eh ada berapa banyak jantung nih?]. doakan saya boleh buat yang terbaik k.. TQ :)

minggu satu lagi plak saya ada satu lagi acara yang dah lama sangat tunggu.akhirnya ia datang time saya tengah kelam kabut dengan persiapan big day. xpe xpe. mungkin ini sebahagian ujian orang nak kahwin hehe. doakan saya lulus cemerlang ok.. TQ :)

dan minggu akhir bulan empat pulak , acara paling besar dalam sejarah hidup saya. jeng jeng jeng. nervous nih. tak tahu la macam mananya nanti bila jadi raja dalam satu hari. raja yang ditayangkan kepada semua orang. raja yang duduk atas pentas yang dihias cantik. hehe. serius saya sangat nervous. doakan semuanya berjalan lancar yer follower-follower ku sekalian TQ :)

ok lah.
dah pukul 4 nih. kejap lagi ada audit 5S plak. nasib baik department kecik jer.so xyah nak susah-susah kemas. hehe.

ok.
ini adalah pembebelan kali terakhir sebelum saya balik Terengganu esok.
ada sesiapa nak kirim kepok lekor losong..?
meh bagi duit meh.. :)

12 comments:

sue. said...

ok darling...nak hadiah best tak..?jgn lupa join contest sue ya...
http://susuegoodday.blogspot.com/2011/04/susuegooddays-1st-contest.html

<3,
susuegoodday

My Azie said...

penuhnye minggu nilam...
semoga semuanya berjalan lancar..:))

My Azie said...
This comment has been removed by the author.
Nurin said...

Minggu dpn ada mende?
Dpt eh jadi pengacara tu?

anish said...

mggu depan viva ke nilam?

sherah said...

jemput la saye jjemput la jemput jemput :P

deena awanis said...

eh..apa bizi2 ni?bakal pengantin kena berehat...hihihi

sherah said...

al.aa tapi kak nilam im afraid i takdpt gi.i mmg balik tganu bulan 5.mase cuti skola :(

Anonymous said...

sElaMat PEngantin baRu..semOga sentiasa diRahmati....

FarhahNur said...

Cik Sapphire.selamat pengantin baru to be ya :)

kak ijan said...

Cik Sapphire, kak ijan sangat suka kaler peach yang dalam gambar kt bawah sinuuuun tu.. so cantik especially the flowers :)

Mesti sibuk nak jadi bersemayam jadi raja ni kan... tp hari tu lah yg dinanti nanti. ditungu tunggu... nanti letak gambar okeh. :)

Errmmm, nak kirim kopok losong boleh? lama benor tak makan yg ori ni. hehe

sapphire said...

sorry lambat reply ! jangan marah eh :)

sue: i will :)

k.azie: alhamdulillah...2 drpd nya berjalan lancar...hope yg last tu pun sama :)

nurin: pengacara tu xdpt r.. :D

anish: harap2 turn anis sampai cepat.. amin.. :)

sherah: baru jer approve fren kt fb pg td hehe

deena: hehe..garang nye madam deena nih..huhu... :D

anon & farhah: thanks :)

kak ijan: (terkejut nih) terima kasih sebab sudi singgah blog saya..saya suka sgt tgk gmbr2 makanan kt blog akak...sedap betul...jeles tgk hee.. :) ok..nnt lepas kahwin. sure letak gambar..doakan semuanya ok eh.. :)