Thursday, April 28, 2011

01052011


saya sendiri tak tahu nak cakap canne
tak tahu nak gambarkan perasaan canne 
saya akan kahwin dalam masa 1 hari lagi
yups..SATU HARI lagi..dapat bayangkan tak..? :)
ok.jom bayangkan sama-sama secara berjemaah...

kahwin..?satu benda besar .yang bukan boley buat main.
dan saya dah sampai ke arah itu. Alhamdulillah.
akhirnya jodoh saya sampai. :)
[lama tau saya tunggu...hehe]

saya mula start countdown hari kebesaran nih sejak lepas majlis kakak saya
cuba kira berapa lama. dari 10 december 2010. berapa hari tu..?
dan sekarang dah tinggal 1 hari jer lagi.
ish ish.how time flies... :)
sedar tak sedar kan....

dua tiga hari nih memang sangat bz.
malam nih jer macam free sket.
so, boley la update sikit. :)

doakan semuanya berjalan lancar eh.
doakan semua orang gembira di hari majlis tu nanti.
doakan disihatkan semua orang.
doakan yang baik-baik sahaja ok.

.
.
.
.
.
.
.


ini.
saya paparkan secara exclusive.
en.mm kesayangan semua org saya yang satu xde lain. :)
[ececece..bajet misteri sangat r tu huhu]

gambar nih time majlis merisik 11july2010 
:)

13 comments:

sherah said...

akhirnya u letak pun gbr dia hehehe waahh nebes nye kak nilam :P

SyaZwan said...

wow. semoga semua majlis berjalan dgn lancar. selamat menempuh alam rumahtangga. semoga diberkati Allah. InsyaAllah. =)

mata_mata A said...

tahniah...moga b'bahgia d samping org t'syg...b'tuah dpt mak mertua yg sgt baik hati hehehe

Erina Asmawani said...

comelllll.Pasangan comel :)
Nilam..sorry x dapat hadir. ena doakan semoga segalanya berjalan lancar :) Selamat bakal pengantin baru dan semoga berbahagia setiap hari sampai ke akhir hayat ;)

Hazrin said...

ok, masih dilema ni....ha ha

miss kecik said...

da stalk fb en mm da b4 ni. kui3
tp gmba ni, muke u guyz same la! kan2? :)

kak nilam, smoge majlis bjalan lancar ye.. klu de goodies lbh nak kc pun, ape salahnye.. hihi

intan azuzarina said...

kak nilam..am wishing u congrats k..owh ini rupenye en mm..sweet couple =)
semoge berbahagie hingga ke akhir hayat..welcome 2 da club kak nilam

YaMie said...

Selamat Kahwin Cik Nilam :D

Tuan Auz said...

haaa baru nmpk en. MM!! dok MM jek kan. hehe saya doakan Nielam alwaysss bahagia dengan En. MM dan dilimpah kurnia rahmat Allah sehingga akhir hayat. =)

tips bahagia: solat berjemaah selalu dan MASAKKKKK untuk beliau. hehe. air tangan tuuuuu ajaib ye

cewah!

deena awanis said...

congrats kak nilam..tapi x dpt gi tganu laa..jauh..

My Azie said...

dina : jom pi semenyih :)

Cik Luva Arh said...

tahniah nilam. sama cantik sama padan. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...:)

Ayu said...

tahniah nilam..xjemput pun..hehehe...saje je gurau..btw tahniah ye for ur big day....