Tuesday, March 29

bulat kecik bulat besar

pelamin elyana

ahad lepas
saya jumpa abg.nuar
dan apa yang saya boleh simpulkan ialah saya mmg tak puas hati titik  abg.nuar mmg pandai buat promosi
bila saya cakap kerusi mawi tu style lama..saya tgk muka dia...haha..customer always right ke apa kan..? :p
dan..dia cakap satu ayat yang saya mmg xleh terima dan haihhh amboi22 pandai eh skang
"abg.nuar tahu la family korg nih...bla bla bla..hari tu anak Dato' A suruh buat canni gak...bla bla bla Dato B pun sama...pastu baru nih..minggu lepas anak Dato'ABC dah book bla bla bla..."
apa apa lah..harap menjadi cantik la hendaknya...

amin
:)

5 comments:

hi said...

erk..sy langsung xpaham entry ni sapphire..

huraikan la sket..

lg satu buatla entry mcm journey of a bride to be..baju,kasut...all d preparation.just a suggestion from a loyal silent reader,tq

najmi said...

nilam, pasal abg nuar, my opinion la,
kita mintak lain, dia wat style dia jugk,rasanya dia nak jimat cost, buat sepeseng utk seme majlis
hopefully hak nilam dia tak wat gitu
just experience mie

sapphire said...

hi: x faham ke..hee..sorry..ada benda yg xleh cerita kt sini..hehe..journey of a bride to be tu saya buat after kawen bley..? :D

mie: mmg pun..tp dia bukan nk jimat cost..lagi nk mkn duit org ada laa..x suka gila ok..tp apa boley buat..mami suka.. -_-"

Mrs.R @ Emi said...

hmm..tu la, k.emi ada kabo ke yaa amik org len..

ms kazen k.emi kawen aritu ada jupe a.nuar, saje wt2 xtau bape die caj ms yaa. die kabo 15k..hekk die..nipu nguhhh..

sapphire said...

doh tu r..
tensen nguh rasa.. -_-"