Wednesday, January 26, 2011

Day 12 - We are the rainbow creater !

masa saya dpt berita gembira yg saya lulus masuk ke sd
saya happy sgt sgt sgt
tapi agak berat utk saya buat keputusan
sama ada stay jadi cikgu atau join the training

last skali
saya ikut kata hati
join saja..
:)

dan
sebulan di genting
dengan geng geng Yellow
dan group lain

sgt sgt memberikan pengalaman yg tak mungkin saya lupa

kenal mcm mcm jenis org
dari umur sebaya dengan adik bongsu ke sebaya dengan kakak saya sendiri
dan semuanya dari latar belakang yg lain

miss masa masa di genting
walaupun agak stress dgn jadual yg mcm budak sekolah

tapi..
semuanya
best !!

rindu korg semua !

3 comments:

misz molecule said...

hye beb




thyyunxthiya.blogspot.com

Anonymous said...

canteknya pompuan bertudung pink tu..

Erina Asmawani said...

rindu jugak kat orangers & planters& GVR..huhu