26.12.10

tulisan macam ini, macam tulisan orang tak cukup perhatian dan kasih sayang. padahal~

tak tahu entry ini untuk apa
kira kiranya
saja saja untuk mengisi masa lapang duk sorg2 kt rumah sambil tgk cik nigella masak sambil makan puding istana emy buat pagi tadi...

  1. saya baru balik dr ikea.beli langsir baru untuk bilik baru yg maybe da boley pindah minggu depan
  2. saya da berangan nk amik gmbr byk2 kt stadium malaysia vs indonesia mlm nih.tp esok kerja plus mumy tak kasik. pelik plak mummy bila plak ank dia suka tgk bola nih?.bukan nk tgk bola pun sebenarnya.lebih kepada amik gambar jer.hik.
  3. saya pernah tgk bola sekali.kt bukit jalil. lupa perlawanan apa.selangor lawan kelantan ke apa ntah.xsure.
  4. saya rasa saya mcm da tiru cik aishah dengan buat entry yg mcm nih.kan?kan?sorry aishah.
  5. saya baru beli novel baru.tajuk:dear john.padahal eat pray love x abes baca lagi.hik.tamak.titk.
  6. saya rasa encik mm da ketagih nasi kandar.dan dia berjaya mengheret saya skali.pagi td mkn zainnul nasi kandar belakang amcorp mall. kenyang sampai sekarang.
  7. esok kerja. dan ketiga2 boss saya cuti. jadi boley tak saya istiharkan cuti gak? hik.
  8. saya nak belajar bahasa arab kt masjid negeri.tapi kecewa. da penuh.kne cuba tahun depan.
  9. saya tak reply pun msg cik hazrin.mesti dia bengang ngn saya skang.owh.slm saya dpt call dr indonesia.ke saya mimpi jer?
  10. saya amik spm tahun 2001.cik aishah amik pmr tahun 2001. tapi saya rasa saya lebih kanak2 berbanding aishah.hee. rasa mcm berbalas entry kt perypery jer. hik. owh tajuk entry kali saya curi dr cik aishah.thanx. 
  11. saya xde lagu baru nak share.sbb saya yakin korg semua lagi kedepan dr saya.kan?huhu.jadi saya nak share lagu yg agak lama.yg menjadi fav saya.lagu nih ingatkan saya zaman saya mula2 jadi felo dulu.enjoy.bye.

1 comment:

Hazrin said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........