27.12.10

mahligai kayangan lah sangat




saya jarang
keluar jalan jalan disekitar rumah
mahligai kayang sebelah sekolah rendah n menengah seksyen 9 sana 
kalau hari cuti
kalau tak keluar jalan jalan
mesti terperam kt rumah jer

hajat nak main futsal di court yg tersedia tak tercapai
nak swiming tiap sabtu pun tak tercapai lagi

sabtu lepas
baru la dpt jalan jalan kejap
tu pun sebab terpaksa pergi park kereta ke hujung block sana
dapat la tangkap gambar sikit2

biasa
kalau pagi sabtu
budak2 tahfiz yg main bola kt situ
canne tahu budak2 tahfiz?
sebab semua yg main pakai kopiah
comey jer

kadang kadang
boley nampak peminat2 (biasanya peminat2 kecik) Juliana Evans mintak autograf kt parking depan rumah
owh ada tengok iklan pelekat gigi palsu tu?
mak juliana evans la tu
*owh mcm busybody plak i nih kan hhuhu..sila abaikan*

hari nih
emy n mummy n pasangan pengantin baru ececece yaa n daniel
akan mengangkut seperti angkut angkut barang2 ke rumah baru
malam nih akan tidur kt rumah baru
x sabar plak rasanya.hihi.sebab jadi "pelarian" dirumah sendiri sgt la tak best 
sayangnya saya xdpt cuti lagi tuk tolong angkut angkut sama

ok lah
happy working
bye

:) 

No comments: