20.12.10

entry bergambar: 10.12 & 18.12.10




***




atasa sebab sebab tertentu
saya xdpt siarkan gambar2 majlis kakak dengan cara lambakan
mcm satu album kt facebook
even kt facebook pun saya x publish mana2 gambar
bak kata atas permintaan tuan empunya diri lah
tapi bila ada gak gambar2 dr kawan2 n sedara mara yg tag kt facebook
tuan empunya diri redha
nih pun tuan empunya diri x tahu kewujudan blog nih hik

terima kasih kepada semua yg sudi memeriahkan majlis
nanti majlis saya jangan buat buat bz plak

:)

10 comments:

Mrs.R @ Emi said...

lang..nk tgk gambo yaa sanding kt sana..plz3x..kamu jgn nakal

azri said...

adam nk check pelamin kukuh ke x..hehehe.. :)

SoFiA.opY said...

my mom mesti suka color bunga tu.tak caya tanya ajjah.HAHA

sapphire said...

kak emy: yaa x bersanding kt sana..cuma mkn beradap jer..pastu sesi amik gambor..nnt r update lagi ek

azri:: aah..dia kan org paling penting :)

opy: hehe..yeke..my mom pun sama :D

- yuyu - said...

ai cik nilam,

suke bj nilam yg kaler biru belang2 tu..cantik !!
yr blouse sume cantik2..boleh share biase soping blouse kat mn..(",)..

anish said...

yuyu, nielam mmg cantik.. pakai ape pun dah cantik ;)

sapphire said...

yuyu: hee..thanx..biasa saya shoping kt timesquare ..atau mana2 jer yg ada baju cantek dan murah :D

jiran sebelah: hehe..mengade ek skang..tesis da submit lum? :)

anish said...

hehe.. alhamdulillah selamat.. ;)

- yuyu - said...

anish & nilam <<=dua2 cantik laa, sorg tinggi lonjong, sorg kecik molek..=)

nilam,
thank for sharing..(",)..

atikah said...

salam..

baru tahu warna putih and kuning terang sangat cantekk! nice ^^