10.11.10

spagetti ala encik mm

rupa encik mm di dapur - siap pakai apron - click gambar utk lebih jelas muka encik mm :)

hari ahad lepas
encik mm dengan baik hatinya dengan penuh kasih sayang ececece
dah masakkan saya spageti yumm yumm :)

sedap

tak tipu nih
bukan sebab dia encik mm saya maka saya cakap sedap
tapi memang sedap
mummy rasa pun cakap sedap
*kalau mummy ckp sedap mmg sedap la tu*

hehe

dan rupa sebenar......


meatball - extra cheese - angel hair - sedap - puji lebih nmpk - hehe
pastu
petang tu ktorg singgah kejap kt Taman Tasik Shah Alam
first time pergi nih
padahal dah jadi warga shah alam nk dekat 3 tahun dah
dan berjaya round satu tasik dengan jarak 1268m 
kurus kejap 1 kilo 

kalau nk resepi boley email encik mm

:)

6 comments:

azri said...

salam nilam.
wah..tahniah sbb mengenali someone yg bgtu special seperti en.mm..ape kata nex time try la jog kt tasik tu..berbaloi sgt2! sy jog kt c2 tiap isnn ptg after office hour..nk kongsi something ni..sy bangga n harap cik nilam pun begitu..ni maksud sy : http://chedet.co.cc/chedetblog/2010/11/proton-dalam-era-teknoloji-hij.html#more

sapphire said...

wsalam

thanx for the info..saya pun bangga..x sangka kan.. dlm byk2 kereta..kereta exora gak yg terbaik :)

anish said...

kalau org lain buat, wpun ikut exactly recipe en.mm , mesti xsesedap yg nielam makan kot.. sebab yg en.mm masak ade bahan tambahan - "kasih sayang rindu-rinduan secukup rasa".. ;p

p/s: rindu hubby jugak... huhu

sapphire said...

anish,
huhu..ada betul nye kot... :)

ni said...

nielam sy email minta resepi xda reply pun.sedihnyaa

sapphire said...

nini
sorry
tak check pun email

kejap ek... :)