Tuesday, November 9, 2010

broga dan raya deepavalli

puncak kedua kalau tak silap
tindakan berani mati buat aksi lompat bintang atas batu tepi curam
ntah sape ntah saya snap saja
adik ahli kelab terbaru
saya rasa buaian nih dah lama ada.sebelum dr.sms gembar gemburkan lagi
akhirnya weehuuu
bye broga hill :)





nih bukan kali pertama saya naik broga

kali kedua
tapi kali nih dengan geng geng sd (yellow)
diketuai oleh abg long kita
hamid sebagai pengarah program
sapura sebagai ajk makanan
wan sebagai tukang pukul gambar *ok semua yg bwk camera dikira tukang pukul gmbr*
saya sebagai penunjuk jalan
yang lain ahli kelab :)

nak di jadikan cerita
org yg bersemangat sgt nk pergi
yang dah kejutkan saya se awal 4 pagi (shah)
x sempat naik sampai puncak
separuh jalan je kot
sebab..?? x larat kot :D

dan
yang lagi dua org
wak dan amir
pun separuh jalan
sebab?? owh nih paling menarik
salah sorg dr mereka terpaksa turun bawah sebab ada business 4 juta :D

saya x amik gmbr byk sgt
dalam camera wan banyak
mungkin sebab dah kali kedua kot
atau penat sgt meh...huh..semput i tau hehe

tapi kali nih
saya berjaya mengharungi onak duri
curam denai
hujan badai 
ececece 
ke puncak tertinggi Broga Hill
weehuuu !!!

tepuk tangan semua !!!

:)

4 comments:

farra aidah said...

waaaa....bestnye nielam. hr tu kite g sekali je.next plan ade gak la nak g lagi.hr tu nek sampai 1st puncak je. then balik sb dah petang.next time g nak nek smpai puncak ke 4 ehehehe

azri said...

salam nilam..
broga hill ktne?
ape yg special ttg broga hill ni..
mksud sy..dari segi cabaran nak mendaki la..

sapphire said...

farah:: jom gi sama2 nk..kita gi pagi2 sikit r.. :)

azri:: broga hill kt semenyih..apa yg best..?? bg saya yg tak kuat stamina nih mmg mencabar jugak la.. :D

azri said...

keep on exercise la nilam..insya Allah bole kuatkan stamina dan sihat selalu.x tggal solat pun bole jadi sihat jgk kn.. :) and i know nilam jenis yang sy maksudkan td..