Tuesday, November 16

mosh mosh

kata org
asam di darat ikan di laut
dalam belanga bertemu jua
pastu masak jadi asam pedas yumm yummm

gabungan kerabat Ku Ibrahim dan Samurai mosh mosh :)

mummy jamu org jepun makan nasi minyak - tambah 2 kaliiii tuu :)
 Nur Diyana (Michiko) + Tg. Ryyan + Tg. Ilya + Tg. KamarulHisham
yg nih dah tertdo sebab dah penat sgt terperangkap dalam jem kt USJ - Tg. Khalis
lepas raya dah nak balik Jepun
ok next destination - apa lagi Jepun r..
*berangan dulu*

:)

4 comments:

Erina Asmawani said...

nampak sanu kat gambar2 itu ;)
teringat balik masa kat gvr dulu, ena suh sanu ngorat awak, sekali dia ckp yg awak kakak dia..tu yg kantoi tu..hahhaha..
kitorg sumpah mmg x tau..
muka awak ngan sanu sangat sama tau ;)
bestnye ada kakak jepun! haipp haipp!
(tunduk hormat)

sapphire said...

"ena suh sanu ngorat awak" ayat nih paling xleh terima :p

na said...

awk..pnah bace x the tale of rinanda?awk ada kena mengena dgn die ke?sbb die tengku jugak..hihi.
sy suke bace log die.die sgt cantik,humble n a young mother of two sons=)try la google

sapphire said...

kenal..
dia sedara jauh..

saya pun follow blog dia :)