16.11.10

mosh mosh

kata org
asam di darat ikan di laut
dalam belanga bertemu jua
pastu masak jadi asam pedas yumm yummm

gabungan kerabat Ku Ibrahim dan Samurai mosh mosh :)

mummy jamu org jepun makan nasi minyak - tambah 2 kaliiii tuu :)
 Nur Diyana (Michiko) + Tg. Ryyan + Tg. Ilya + Tg. KamarulHisham
yg nih dah tertdo sebab dah penat sgt terperangkap dalam jem kt USJ - Tg. Khalis
lepas raya dah nak balik Jepun
ok next destination - apa lagi Jepun r..
*berangan dulu*

:)

4 comments:

Erina Asmawani said...

nampak sanu kat gambar2 itu ;)
teringat balik masa kat gvr dulu, ena suh sanu ngorat awak, sekali dia ckp yg awak kakak dia..tu yg kantoi tu..hahhaha..
kitorg sumpah mmg x tau..
muka awak ngan sanu sangat sama tau ;)
bestnye ada kakak jepun! haipp haipp!
(tunduk hormat)

sapphire said...

"ena suh sanu ngorat awak" ayat nih paling xleh terima :p

na said...

awk..pnah bace x the tale of rinanda?awk ada kena mengena dgn die ke?sbb die tengku jugak..hihi.
sy suke bace log die.die sgt cantik,humble n a young mother of two sons=)try la google

sapphire said...

kenal..
dia sedara jauh..

saya pun follow blog dia :)