Tuesday, October 19

kepulangan

dia akan balik x lama lagi
tapi...ada tapi...
x sure lagi bila
sepatutnya 21hb
eh..esok ke? 
tapi...
still xde berita
so mcm xleh berharap sgt lagi


dia call 2 mlm lepas
dan tanya
perkara pertama...


perkara pertama
saya nk buat bila dpt jumpa dia nnt...


*hati berbunga bunga*

:) :) :)

8 comments:

ni said...

nak g 'expo pengantin' heheh..

nilam awk igt x spupu awk yang bertunang aritu..sy telah pergi ke majlis nikah dan bersandingnya tp xjumpa pun awk dan family..atau mgkin saya tak ternampak kot?

;-)

ni said...

silap type.sy xpg cuma hantar saja..mak angkat sy saya pg.sory..

Hazrin said...

eh nilam. camera apa pakai utk amik gambor tuh ?

Orochimaru said...

yey~ da leh bukak da blog~ my sapphire fix is satisfied ;p

sapphire said...

NI:: haha..mana satu nih.awk pergi ke tak?? cousin sy yg mana? hazlyn tu ke?? hee..nnt klu terjumpa kt umah hazlyn ke mana2 tegur la ek..hee :)

hazrin:: camera biasa saya tu la..tu sebab tgh nk past2 camera tertekan button snap plak.. :)

orochimaru:: lambat laa..da lama da boley bukak :p

ni said...

hehe..mesti awk rase sy mcm keling kan..mmg keling pun sbb sy rase dh tersalah...bace blog lain,komen blog lain.awk ade ke spupu duk perak?heheh.so sorry.
sy anta umi (mak angkat) sy g kenduri tu.tp sy x join..mmg sy berada di kawasan majlis tp xturun dari keta sbb sy sakit mata tp still kena drive jugak sbb umi sy xbleh drive.

sory agak 'tingtong' mase komen semalam.padah seharian xtido..

LaDy DeLLaZ said...

kem salam dia ya.. :P

sapphire said...

NI:: hee..pttlaa..pegi tidur skang! hehe :)

dell:: insyaAllah :)