20.10.10

facebook blog


soalan
kenapa kita add mereka di facebook?
kalau sekadar nak tgk gambar
nak baca apa yg ada dekat wall
tp x contact pun

saya ada 121 friend request
n mostly saya x kenal pun
sorry klu saya x approve
sebab...ntah
tujuan awk add saya?
sorry ek
sekarang mcm kne buat tapisan sket
ecececece

eh betul nih
kne buat tapisan
n saya mcm dah stat delete
mereka yg hanya menjadi penguni tidur di friendlist saya

sorry skali lagi
*sbb tu saya rasa nk private jer alasapphire nih*

:) :) :)

gambar oleh cik yanafia

10 comments:

farra aidah said...

nielam...jgn private..ok2 skrng gak kiter komen fb awk ehehhe

LaDy DeLLaZ said...

hoh~
rindu nk snap2 same2 cm dlu...
kalo nk private, jgn lupa invite del ok? ;)

syira said...

mana boleh delete kt kat fb!
cmne nak fb, kat ofis fb block oh.

tp tp i connect ngn u through tumblr tau.

azri said...

sy x pernah miss bc entry awk sbb sy check 4x sehari..hehehee..tp
ttg fb tu x approave pun xpe, tu hak awak kn nilam.xde sape yg bole pakse awak..jgn wat benda terpakse..x best! :)

sapphire said...

faraa:: haha..ngade! :p

dell:: hee..mesti invite punya..tu la rindu nk snap2..jom gi broga nak?

syisyi:: mengade lah awk nih..hishh.. sila update tumblr selalu yer cik :p

azri:: thank you so much! :)

sapphire said...

sorry semua..
bukan saya ckp x berhubung tu x comment kt semua gambar n apa2 kt fb saya..tp mcm..yer r..sekadar nk rmi kawan jer ke apa?


seingat saya
saya 600 friend..
tapi yg betul2 connect ngn saya x sampai separuh kot..

haaa..macam mana tu...
*nmpk sgt x rmi kawan hehe* ^_^

Hazrin said...

sy ? sy ? sy connect tak ? kah kah

faizal said...

1st sbb dieorg add ialah kerana awk seorg blogger...kalu xcaya,tye blogger yg lain mcm nurulism..redmummy. list of fb frens derang mmc 'mantop'!
dgn kate lain..celebrity di alam maya..
x semesti nk tg gmabar..sy yakin 70% sbb org add ialah sbb awk blogger.
selebihnya campur2-mgkin suka2,mgkin mmg nak kawan dgn lbh rapat atau mgkin juga minat kat awk sbb awk cantik.

faizal said...

kalau blogger pompuan.ramai laki yg add..vice versa.
just my 2cents!
adios!

sapphire said...

hee..thanx faizal..
betul jugak kan.. :)