Monday, August 30

happy monday

hye
selamat hari pertama bekerja utk minggu nih..??
saya tau..hari nih ramai yg tiba2 MC tiba2 cuti kan atau pun da siap2 mintak jasa baik boss utk luluskan cuti
yer la..sbb esk kan cuti
yg bekerja dlm selangor lagi lah
dari jumaat da start cuti..sambung hari isnin n selasa...

ofis saya sendiri pun ada virus yg sama
yg ada skang cuma - kakak munie - intan - en ludin - yap - en wan - dan cik sapphire
sunyi betul - bunyi aircon yg super sejuk mcm dlm coldroom kt lab dulu jer yg menguasai huuu
tp rmi jugak dlm lrt n komuter pg td
yg guna jejantas melengkung *utk ke sd* pun ramai gak - xde la menakutkan sgt

semlm masa duk edit2 gmbr
terjumpa gambar2 kt bawah nih
huiishhh - sgt menguji kesabaran - huuuu

saya x ingt apa nama kedua2 makanan nih..pancake apa ntah..tp yg pasti...mmg sedap r...time makan kt ou masa lawatan seminggu kt ou beberapa bulan lepas...

makan makan - borak borak - pukul gambar makanan - sambil mata dijamu dengan kehijauan hutan hujan buatan disebelah -
hari2 terakhir di much - kelas xde - masa cuti pun da sikit - maka mari membuang waktu bersama2 sebelum menyesal - hik hik hik
pemegang watak misteri utama - penceramah perdana yg utama - bakal pengganti tunku abdul rahman
------------------------------------------

ok lah
ada benda kne buat nih
2 report perlu disiapkan
bye bye

:) :) :)
--------------------------------------

think out the box
agungkan bahasa melayu
saya org jawa
xnk xnk xnk
nk ckp rindu rindu jer boley x..??

4 comments:

Lynda said...

awak kerja di sime darby ek

sapphire said...

aah... :)

azri said...

pg td rasa mcm mls nk gi keje tp berjaya jejak kaki juga kt tempat cari rezeki ni..tahniah utk sy!! utk nilam jgk.. :)

sapphire said...

haha
esk cuti !! yeay !!