Friday, August 20, 2010

balas dendam




acara berbuka puasa dengan group SQM , GHO
di IGCC, Kajang
rm15 boley makan sampai gemok
tapi mulai hari nih akan jadi rm45
utk staff SD akan jadi rm35 - just tunjuk id card

kambing dia sedap !
teringat ingat hehe

note:: ini adalah kes balas dendam sbb xdpt mkn dgn byk masa kt sdcc br2 nih :D


4 comments:

deena awanis said...

dina kenal yang bertudung oren, kanan sekali tu..she's my senior..kak haz..=D

sapphire said...

yer..haz ada ckp gak baru2 nih.. :)

ajjah said...

nilammm masa kat mrsm dulu pun saya tembam tak hengattt... haha dulu2 diorang panggil saya TOMATO, ada gambar yg pipi n dagu terkeluar dari tudung.. yaampun malu gila

tapi pertengahan form five, turun tak semena-mena sebab sedih.. pastu terus jadi camni.. n camniiii

sapphire said...

camniii..hehe..

terus x naik naik..
nak naik pun susah... :D