Thursday, July 1

saya felo kolej amin



asslamualaikum
nama saya tg.nilam baizura
boley panggil saya kak nielam
saya pelajar master sains sekitaran, tahun akhir
saya asal terengganu dan skang stay kt shah alam
saya memegang portfolio keusahawanan
dan kalau ada apa2 masalah boley call atau terus ke bilik k5d 301

ini dialog setahun yang lepas
wahhh

:) :) :)

mula mula skali
saya xnk jadi felo
sebab tahu akan bz dan mcm x layak jer huhu
tp atas desakan mami yg xnk saya menyewa kt Teras Jernang
kebetulan kenal Kid dan akhirnya saya diterima masuk jadi felo

banyak kenangan
sepanjang jadi felo kt amin
jumpa ngn mcm mcm org
kne buat mcm mcm benda yg tak pernah terfikir akan buat
sebab klu difikirkan jawatan tertinggi masa undergrade cuma bendahari kelab sahaja
felo2 lain.semuanya mantan jaksa.
dalam hati "xpelah..apa kata kita cuba..."
cuba sampai setahun? haha

menjadi felo
buat saya busy
bangun pagi ke lab sampai petang
malam berprogram dengan kolej ke pagi
kadang kadang terasa penat..tapi best
sebab mereka mereka di sekeliling yg best
felo kid, felo yana, felo dell, felo jijah, felo mike, felo zuhri, felo amalina, felo umi, felo tim,
pastu tambah felo miji, felo faizal, felo lai, felo redzuan
dan semalam tambah lagi dua org felo hidayat n felo ala xingat plak sape huhu
mereka semua nih kalau buat kerja memang superb !!! :)

yang tinggal skang - felo yana, dell, mike, jijah, miji, faizal, lai, redzuan, hidayat dan xingt nama
semuanya mantan jaksa
yang punya pengalaman yang sgt byk dalam aktiviti2 kolej

tak lupa juga pengetua (Dr.ramli), org org office, jaksa jaksa (batch daus, batch ahmad n batch shuk)
tanpa korg semua aktiviti pun xkn berjalan ..

saya nk ucapkan
thanxx semua atas segala pengalaman selama saya kerja ngn korg semua
segala salah silap, terkurang sana sini harap di halalkan
saya xkn lupa korg sampai bila bila !

malam penutup ABC 2010
ABC 2010
bengkel fotografi bersama Mofarad
malam penutup Pesta Angpow
lawatan felo n pengetua asrama
malam penghargaan Jaksa (batch daus)
ber-photoshoot dengan kaki kaki camera di masjid besi
meeting terakhir dengan felo zuhri
percubaan pertama masak nasi ayam
meeting pemilihan jaksa (batch ahmad)
penari utk persembahan pembukaan ABADI 09
minggu MMP
Gerai Felo yg untung abes
Kem ESZ di Port dickson
malam penghargaan jaksa
ber-photoshoot dengan angah ucu n dik su
khusus jaksa di langkawi
TBGL di Perak
bersama jaksa keusahawanan
ber-photoshoot lagi sempena graduasi yana n dell
menjadi juri pertandingan ratu
bengkel masak lasagna
satu team dengan felo dell
penutup sukem
abadi 10
mengira undi
berphotoshoot dengan geng mofarad
meeting abadi
barisan felo
aktiviti terakhir
khusus jaksa di pulau tioman
***
dan banyak lagi gambar kenangan
sepanjang setahun menjadi felo
yang pastinya
tak dapat saya lupa sampai bila bila

goodluck semua !!!

------


dan hari nih
secara rasmi
saya seorg mantan felo kolej aminuddin baki

:) :) :)

5 comments:

tengKu x0ra said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kak nilam jgn berhenti update blog kay? nanti dah tak jumpe dah.. :-)

sapphire said...

heee..
xkn stop update !

lepas nih mesti rindu amin T_T

LaDy DeLLaZ said...

good luck & take care...

sapphire said...

thanx :)