Wednesday, June 30, 2010

masa kedua 2010





hari nih hari terakhir bulan june
esok da masuk bulan tujuh dua kosong satu kosong
da masuk fasa kedua tahun 2010

masuk bulan baru
bermakna
ada tujuh hari lagi saya di MUCH dan AMIN
tujuh hari x lama mana pun
kejap jer da sampai 070710

saya rasa
masuk bulan tujuh nih
saya nk ...

  • abes kn baca Man&boy + time traveler's wife+for one more day(2 lagi buku dr mitch albom xingt tajuk apa) + dan 2 3 lagi novel yg dibeli tersimpan jer kt rak buku * tp smlm gi mph ternampak 2 3 novel yg sgt menarik hati - xsure tajuk apa - tp penulis jepun
  • nak hias hias bilik baru *yg nih paling teruja skali*
  • amik kelas piano - keyboard kt bilik xde la terbiar cmtu jer
  • simpan duit byk byk sikit
  • masa cepat sikit berjalan supaya lepas 16hb dan 6 bulan yg seterusnya akan cepat berlalu
apa perancangan korg bulan depan??

:)

8 comments:

ajjah said...

nilam 6 bulan sangat lama.. so bz kan diri sangat-sangat.. eh tapi kan, kelip2 tiba-tiba dah 6 bulan :D

sapphire said...

hehe
tu la psl
tu yg nk buat macam2 tu..
hujung minggu nk buat partime :D

deena awanis said...

kak nilam dapat offer kat mane ni??

sapphire said...

deena...dpt offer dr simedarby :)

Hazrin said...

simedarby, still going eh ? hm..

sapphire said...

yer la...knp kah cik hazrin..

Hazrin said...

sy rindu awk. ha ha aci dok

sapphire said...

auwww...miss awk gak...aci dop?? :D