14.6.10

jawab tag di kala tensen melanda

selamat tengahari semua !
selamat hari pertama bekerja untuk minggu ni ! :p

saya tgh pening pening baiki tesis kesayangan intan payung
skang nk rehat rehat sekejap dengan jawab Tag puan deena kita
harap time saya update blog nih
dean x masuk ofis secara mengejut
kadang2 saya x prasan dean ke..ceo ke
walaupun meja duk depan pintu
isk isk isk kadar ralit yang sangat tinggi di situ

ok
mari kita stat menjawab soalan

1. UPLOAD GMBR YG ADA KAT DLM PC/LAPTOP ANDA
2.CITER SKIT SAL GMBR TU
soalan ini x spesifik sgt sebenarnya kan. Upload gmbr yg ada dlm pc anda? gmbr yg mcm mana? dalam folder ke brape? kan? jadi saya just upload je yg mana ad kt destop saya. gambar nih di ambil masa hari sabtu yg lepas. masa saya singgah ke melaka jumpa kakak marina. saya pergi tengahari. maka nya sangat lah panas. jadi kejap je singgah.

3.BILA LAST SKALI MKN PIZZA
tiba tiba soalan bila mkn pizza?pelik sungguuh. last skali saya makan pizaa dlm minggu lepas. takeaway je. mkn kt bilik. mlm tu malas nk masak. so beli pizza je. skali ngn garlic bread n mushroom soup.

4.LAGU YANG TERAKHIR YG ANDA DENGAR
lagu terakhir yg saya dengar x lain x bukan lagu Susun Silang Kata oleh aizat kurus. sgt pun tengah ulang ulang lagu tu. lirik dia simple tp sgt la suuuwwwiiittt buat saya nk tuju kt seseorg jer..hik hik hik..sebenarnya dalam playlist saya ada lagu nih jer. :P

5. APA YG KORANG BUAT SLAIN SELESAIKAN SOKLAN NI
selain jawab soalan nih..erm..buat apa ek..xbuat pape la. jawab soalan jer la. lepas nih baru sambung baiki tesis kesayangan saya seorg itewww. owh sungguh boring kehidupan saya ini.

6.SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL DGN NAMA APA
selain nama sendiri..ada yg panggil TNB huh ni kerja budak budak sekolah nih. lagi ada yg panggil cik lang la..baiduri laa intan laa badu pun ada... isk isk isk sape la yg reka nama badu tu..sungguh x comey bunyi nye kan :P

7.TAG LAGI 8 ORANG...
malas nk tag haha
terima kasih jumpe lagi
:P

12.BERI 5 YG ANDA TAU TNTG ORG YG TAG ANDA
kita terus ke soalan no 12 yer anak anak
org yg bertanggungjawab tag saya nih nama nye Deena. x sure la nama penuh deena nih apa. yg pasti nya dia satu department ngn saya di much. dia kecik dan comey. tp jgn disangka yg kecik itu tidak merbahaya. hik hik. siap la klu student buat salah time presentation. terpaksala dengar jeritan mahal cik deena kita nih. kagum kejap. saya kecik jugak. tp suara x sekuat cik deena kita nih. hikhik. satu lagi. dia skang tgh pregnant. nnt baby mesti comey mcm mummy dia kan.

13.PERSAMAAN KAMBING DGN LEMBU
haiwan
herbivor
kaki empat
sgt glemer time raya haji

14.PRASAAN ANDA DI TAG
best jugak jawab soalan tag nih
boley la menghilangkan ketensenan sebijik dua

15.GAY or LESB
huh?soalan jenis apakah ini?? dua dua pun xnk la..tok se ambo

sekian


No comments: