26.5.10

graduation by Vitamin C

hye semua
selamat hari rabu
maka ada dua hari lagi untuk kita bekerja minggu nih
owh ok. company saya jer kerja hari jumaat
company lain cuti kan
owh ok. company kakak n adik adik saya pun
maka saya ditinggalkan sendirian di shah alam hari khamis nih
mereka pulang ke kampung halaman yang indah permai tiada bandingan, Terengganu Kita!!
owh. ok. sy sgt sgt menjeleskan. tak dapat bermain air pantai bersama sama adam
owh. lupa. adam pun cuti. sebab mummy dia nk gi dating hari cuti .

ok. sebenarnya saya ada training hari nih. dan esk. jam 930.
jadi saya akan tulis secara ringkas dan padat. secara secepat kilat sabung mengabung psl hari kebesaran kakak saya semlm. saya jumpa farid kamil you. huhu..tgh berpimpin tangan dengan Lisa surihani lagi you. nih boley masuk dlm murai dot com nih. huhu. TIPU! farid kamil berpimpin tgn dengan mak dia laa..owh. sungguh comey. rs nk tgk lagenda budak setan skang je! :P

ok. mari kita mula kan pengambaran kita.! GO!







ok. konvo sape sebenar nya nih?? huh?
ok ok ok
mari kita pergi ke pangkal jalan

sorry


:)

nasib baik cik tiny x amik saya jadi photog utk konvo dia
klu x saya upload gambar saya jer nnt


:)




sory sory sory..ini bukan gambar kakak saya dan pasangan nya silap silap






jangan salah kan saya. dia yg xnk pandnag camera. puas saya pujuk rayu. hik hik hik. tipu! utk gambar penuh boley ke facebook tuan punya badan sendiri. skang nih kne lebih hati hati. sbb ada kes org spy menyepy pastu kutuk kutuk belakang. haishhh. mulut tu berulat baru tahu. tahu nk kutuk org jer kan. x baik tahu. masuk api neraka. peace!

:)

lepas berpenat lelah. berpeluh peluh ketiak semua.
mlm tu kami ke I-city. weeehuuuu.
nama je rumah kt shah alam.
tapi baru skang br dpt pergi.
yg lain da pergi
saya jer yg kuno kuni kunu sket
yer r.
jarang ada kt rumah.
sampai cik emy ko to mi A-awie ckp adam da ganti ngn Lang skang
huk huk huk
jadi berikutnya ialah hasil pukul gmbr
sikit jer gambar nya








sekian terima kasih
kasih anda saya terima seadanya
over la !

:)


cik tiny. share la gambar konvo awk. nk tgk. huhu. awk ada blog x? facebook ke??
boley la kenal kenal
:)

5 comments:

Hasif n Fara said...

spy menyepy??

fara terasa nie??
tp fara tak kutuk blakang2 tau...
haha

LaDy DeLLaZ said...

kakak nilam konvo ape?
beza x konvo ukm, uitm?

sapphire said...

faraa:: hee..akk tau..faraa suka kutuk depan depan kan...hihi.. :P

dell:: konvo bisness..konvo diorg x semeriah konvo ukm..xde pesta konvo..dewan kecik..x mcm dectar kita huhu

org org uitm..sorry.. :D~~

LaDy DeLLaZ said...

jubah tuh jubah degree/master atau kursus eksekutif cm fep buat?

xde pesta ke? patutla x nmpk meriah depan pintu msuk uitm.. tp ada byk gerai bunga tepi jalan, kn.. :)

sapphire said...

jubah degree ad satu line kt lengan
klu master double line
phd triple line

klu diploma xde line