Wednesday, May 26

comot momot tomot




skang break 1 jam
jam 235 masuk balik
huh

rentetan rintik rintik air hujan entry cik timun
owh
betapa saya rindu kan zaman belajar saya
zaman comot momot x mcm cik timun comot tp masih comel
saya comot mmg comot betul lah
rindu zaman gi kelas berfoya foya dalam kelas
x rindu zaman blajar master sgt stress tp sgt byk masa terluang haha

kpd yg sedang blaja
jgn rasa kerja itu best
saya enjoy kt kerja jadi cikgu kt sini
tapi saya nk jadi student blk boley x?

*sambung makan apam balik*

4 comments:

cik timun said...

:)
kak nielam.tomot momot pon ada orang sayang juga kan:)
hehe...

alhamdulillah.
saya rasa belajar india ni sangat banyak aktiviti comot dan busuk yang saya rasa kat new zealand tak dapat saya buat.

*tiba-tiba rasa malu dengan diri sendiri sebab menangis dan merajuk seminggu sebab tak nak pergi fly india dulu.hik3...malu..malu...(tutup mata)

sapphire said...

sbb dia pun tergolong dalam tomot momot kot haha *main main je tau* :P

akk nk sgt gi india. sbb bukan sbb taj mahal je. tp ntah..mcm byk benda menarik kt sana kot..huhu

klu akk gi sana..tompang rumah raya munira lah..huhu..boley?? :D

cik timun said...

oh.cannot.cannot kak nielam.
rumah raya rumah budak laki.hehehe:P

meh dtg india meh:)
duduk rumah saya dekat MP Park:))
jalan-jalan makan tosai:)

sapphire said...

hehe
rumah dak laki ke..

ok. ok ..rumah muniraa r.. :D