Friday, November 2, 2012

idaman


keinginan-keinginan biasa. sebab saya orang biasa-biasa. ada kaitan?

sofa merah kecil dan comel untuk bilik tidur saya | good book - buku apa yang seangkatan dengan tulisan Dan Brown? | basikal yang ada raga kat depan pastu bawa round-round tasik shah alam dengan Umar dan en.MM | berdating dengan en.MM di kedai kopi bintang | makanan jepun tapi bukan yang jenis mentah sebab tekak saya tak boleh nak terima | instax hello kitty | mahu mahu mahu semuanya

kbai.

4 comments:

zakirah said...

instax sangat best. cepat pegi beli. lagi best instax yg gambor besor. downside - size camera pon bapok besar.

sekian,
pengguna instax ;)

Ajan said...

Idaman instax hello kitty jugak! sll usha kat kedai gambar shah alam mall. Cute!

chumut said...

sweet :)!

sapphire said...

Umi: yg mcm umi tu mcm ok gak eh...tp tu la saiz besor..handbag kecik.how? :D

Ajan: yes!! ye betul. akibat selalu lalu lalang depan kedai camera kat masalam la jadi teringin instax hello kitty ni... tapi sampai skang tak terbeli lagi. tunggu birthday r :D

chumut: :)!!