Tuesday, October 30

Raya haji



kali pertama beraya di bukan kampung sendiri iaitu di Pulau Pinang
bukan kampung saya, bukan kampung en.mm bukan kampung umar
tapi kampung abang ipar

tahun ni beraya kat sana sebab adik kepada abg ipar bertunang
dan alang-alang ke sana jalan-jalan round round Penang sekali la

ini kali ke empat saya ke Penang
kali ni tak makan nasi kandar pun
hari ini dalam sejarah betul

tapi sempat rasa kari kepala ikan di Restoran Pen Mutiara
pasembuq di gerai pakcik yang suka joget di Gurney Drive
oh jeruk pun tak beli kali ni
 hmmm

apa-apa pun
perkara yang paling saya tak boleh terima ialah
bila terpaksa ber'kampung' dalam kereta selama dekat 10jam
aaaaaa i hate you jam!!!

kbye
:)

4 comments:

ida masri said...

pasembur gurney drive terbaek wooo !!! nak nanges makan sbb sedap sesangat ??:"))))

sapphire said...

yups..not bad...tapi saya tak suka sangat... :D

Lynda said...

nielam,gamba sangat cantek.edit guna apa ya

sapphire said...

thanks..saya guna instagram..lama dah tak amik gambar guna camera biasa :)