12.6.12

the askbelievereceive list


kalau tak silap saya
saya list-kan 5 perkara dalam list tu
masa tahun 2009
mungkin awal tahun 2009

saya nak submit thesis by December 2009
tapi saya berjaya submit December 2010

saya nak grad tahun 2010
tapi saya grad tahun 2011

saya nak jadi lecturer
lecturer di IPTA
tapi dah jadi lecturer di IPTS

saya nak UK! UK! UK!
hmmm...dah ada sumber dan tempat
tapi...belum nampak sinarnya dan jalan mudah ke sana lagi...

Dr.Nielam?
insyaAllah dalam masa 3-4 tahun dari sekarang..?
amin...amin....

---------------------------------------------------------


jauh disudut hati
rindu pulak nak berpukul gambar dengan camera
camera yang sebenarnya camera
bukan camera yang ada kat telefon
pastu edit guna picasa
pastu upload banyak-banyak macam ada orang kesah kat FB

apa zaman camera sebenar dah makin dilupakan? ecehsss

-----------------------------------------------------------


sebenarnya agak penat study untuk kelas tiap-tiap hari
kerja apa yang tak perlu study hari-hari..?
semua kerja kena study hari-hari

tapi saya rindu zaman belajar (ada kaitan ke)
pergi library
cari buku untuk study (tadi cakap penat?)
pukul gambar guna self timer dengan buku-buku
aaaa....

---------------------------------------------------------------------


cik nilam
awak tu ada lagi 3minggu sebelum awak mula cuti 2 bulan
jadi silalah jangan nak buang masa sangat update blog segala


yang benar
cik sapphire
ok bye.

-------------------------------

semua gambar adalah dari profile picture fb saya
semua dipukul guna kamera benq.

sekian.

5 comments:

sue. said...

kakak!!!!! please la study!!! u have no time to play around..ok??? hhee..

btw...skali lagi nak bilang...i love ur blog kakak!!!cepat la cuti panjang...bole tgk akak update selalu..

<3,
susuedutchlady

azri said...

salam nilam..sy doakan sume berjalan lancar n semoga selamat segalanya utk nilam, hubby n bakal cahaya mata yg insyaallah cute mcm nilam..amin..

sapphire said...

sue: hihi..thanks sue..skang ni mcm xde idea sgt :) suka gak dgn blog sue..gambar cantik!

azri: amin amin... :)

LaDy DeLLaZ said...

nilammmm!!

rindu jugak nk snap2 mcm dlu~ :')

sapphire said...

kan!!! :)