Wednesday, June 20

ahli baru


ahli baru
oh bukan bukan bukan
bukan baby saya
tapi baby kepada kakak ipar saya, Kak Ina
lahir jam 116 pagi pada 16.06.2012 yang lepas di Hospital Melaka

perasaan saya?
saya pulak yang berdebar-debar bila dapat tahu kak ina dah selamat bersalin
tak tahu kenapa
MIL plak cakap ingatkan saya yang dah bersalin
tambah 10kali kedebarannya >_<

 kak ina cerita
proses kelahirannya baby ketiga ni kejap je
sakit dalam jam 12. jam 1 dah keluar
senangkan
harap saya pun nanti semudah tu
amin amin amin

nama?
belum ada
tunggu hari ketujuh nanti saya bagitau k

note: saya memang tak reti tengok muka baby baru lahir iras muka siapa...
        sebab macam semua baby pun muka sama je. comel comel comel :)

3 comments:

Anonymous said...

comel sgt baby ni..terlalu comel

sapphire said...

semua baby adalah comel !! :)

azri said...

alhamdulillah..baby ni la melengkapkan 'family' kan..ayh, ibu n anak..tahniah utk family nilam..