Tuesday, December 13, 2011

sebab musabab


masa saya jadi felo di KAB dolu-dolu
saya selalu jer breakfast in bed 
sambil nonton sambungan series yang tak terhabiskan malam semalam
buka tingkap luas-luas, buka pintu beranda luas-luas
bagi angin pagi yang sejuk-segar masuk
bagi suara burung bagi makan kat anak
selang seli dengan student perah air kain yang baru basuh


*rindu*


hmmm....
sorry saya macam liat sikit nak update blog sekarang
sebab utamanya ialah sekarang saya dah tak bawa saya punya laptop ke office
dan banyak gambar yang saya nak share tertinggal kat dalam laptop saya kat rumah
jadinya
kalau tak ada gambar saya macam tak tahu nak tulis apa

apa-apa pun
kepada ahli kelab sapphire terbaru yang baru follow blog ini
terima kasih daun keladi
nanti saya akan share cerita dan gambar yang dah terperam lama iteww ok?

k,bai-bai. Happy Tuesday!!

:) :) :)

4 comments:

sue. said...

I LOVE UR BLOG KAKAK!

sapphire said...

thanks Sue! :)

Qaseh ElyaNas said...

nielam.. siyes vee sk sgt dgn picca yg nielam upload ^^ sgt cantik =) anyway vee da wat la part 4 2 hehehe

http://elyanas.blogspot.com/2011/12/part-4-anugerah-terindah.html

Rho Anna said...

cantik lah gambar. you pakai kamera apa?