Wednesday, September 21, 2011

lauk penyelamat

DSCN4415 DSCN4417 DSCN4418-1
saya rasa macam kagum dengan kebanyakkan blog masak-memasak
yang begitu bersungguh-sungguh ambil gambar setiap step dalam masak satu2 resepi
potong sikit lari gi amik camera
bancuh sikit stop kejap amik gambar

saya yang kunun-kunun nak buat jugak ni
rasa macam lecehnya ;)

jadi inilah omelette with onion and chillies
nama nak ala-ala restoran itali jer kan :p

DSCN4419
dan ini pulak extra hot sambal bhelacshan
ini bukan saya yang buat
tapi mummy saya
dijamin pedas sehingga berasap telinga

 


dan
ini pula bukan termasuk dalam lauk di meja semalam :)

DSCN4423-2

3 comments:

Mz Aisya said...

mmg nmpk sedap lak walopon sekadar bawang dan telur raw. hehehe

sapphire said...

hehe...
sila cuba :p

ReYNa said...

comel la baby kakak nilam

oh..telur tu n ada smbal belachann tu nmpak sungguh menyelerakan