Monday, June 27, 2011

environmental ethics


hari ini menjadi hari paling tak produktif
tapi sangat produktif dari segi hal hal tesis and tesis and tesis
maksud saya, saya kena tolong supervisor baiki tesis dua tesis student dia
dia nasihat sambung lah lagi sementara muda dan bertenaga dan comel
saya bercadang nak sambung lagi
tapi macam tak sure nak sambung dalam bidang apa
dah tengok2 ...mcm berminat dengan environmental ethics
tapi tak tahu lagi lah


kalau bidang masak memasak and jahit menjahit boleh tak?

3 comments:

Ms Marliana said...

sokong jahit & memasak .. huhuhu

deena awanis said...

jom sambung study kak!!

sapphire said...

mar: hehe...martha steewart the junior :)

deena: jom jom..! pening fikir bidang apa nih :D