25.5.11

terbangkan saya ke sabah


lari tak membantu. kekal di situ cuma menyusahkan. bukan pilihan. bukan terbaik. sabar.sabar.dan sabar. kagum. dia mampu berbuat begitu sampai hari ini. tak mungkin bagi saya. pasti memberontak segala.

dasar anak cengeng.anak emas.anak manja.

by: anak-anak

***

last slice

kadang bila selesa, rasa akan mati. dulu pernah percaya, tak mesti ada atas. bawah pun perlu kau jejak. sekarang, rasa rugi tak mahu ada di atas lama2. sebab bila kau dah jatuh, itu yang kau mahu. atas sana. senyum selalu. tak fikir yang lain. yang boleh bunuh apa2 rasa. tak peduli apa jadi. tamak dalam segala. sekarang, bila semua tak ada, apa lagi yang kau mahu? apa lagi yang kau boleh own? nothing. begging? no, you won't. cuma yang tinggal luka yang pedih. 




memang rasa macam tengah makan gula2 yang sedap tiba2 tertelan, tercekik. padahal gula2 tu masih banyak lagi belum kau habis rasa. 



saya tak pernah nak faham setiap title cik desz nih
sbb bila cuba nak faham  mcm xde kaitan dengan entry plak
tapi saya suka setiap entry dia
cik desz nih jer yg fhm setiap tajuk entry2 dia :)

[boleh jadi lain org lain fahaman nya kan]
satu hari nak gi sabah.
panjat gunung kinabalu.
n ke tempat "bersejarah" kat ranau.
nak update byk2 dan cepat2.
biar entry kawen2 turun bawah cepat2.
sekarang tengah dengar lagu fly me to the moon. lagu kesukaan en.mm :)

No comments: