23.2.11

spark & nature

bila sampai masa untuk annual dinner
semua org mesti nak teruja punya...kan?
jgn x ngaku plak...sila mengaku dan angkat tangan sumpah skang hehe

termasuk saya jugak lah sebenar benarnya huhu

bila tahu jer themenya apa
mesti dah start fikir - berangan - merancang dah

dalam hal saya
berangan tu xnk sampai berangan nk pakai baju apa jer
tapi mesti nk berangan sampai menang dapat anugerah best dress ke queen of the nite jer hehe
dasar xde kereja mmg canni

maka usaha mmg tidak sia sia semata
first year - Best Dress Couple
second year - Top 5 Queen of the Night
third year - bagi peluang kt adik adik lah *cough* padahal kau mmg x cantik pun haha

so cik archie ada buat entry psl mintak tolong
xsure utk dinner apa tapi theme dia spark & nature

spark =  mesti nk meriah meriah terang terang bling bling punye
nature = mesti nk bunga bunga atau warna warna alam punye kan

atau lebih sebang
vintage fashion
dan saya mmg kurang pakar sikit vintage fashion nih
sbb kurang minat dan...ntah...suka tgk org pki tapi mcm x kne dengan jiwa saya ececece
ada saje alasannya kan :p

so ini contoh sikit
simple ?

ok kita cari yg meriah sikit..
 ada berani..?? hehe

omg ! i super love this!!

atau pun yg ini gadis comel dengan ribbon ribbon..?

atau ...

mix and match sana sini??


dan archie

try cari bib necklace untuk lebih bling bling

boley jer pakai apa pun
asal korg berani dan yakin...dan x kesah org nk ckaap apa pun...

cuma jgn sampai menjadi mangsa fashion..ok?? :)


sekian
inilah berita yg disampaikan oleh mariamah tijo..assalamualaikum.. :)

7 comments:

cik EPAL said...

comel je semua =)

archie said...

teheee. thanks kak nielam. mmg merancang nk cari y namanya bib tue pun. tp xtau nama. haha.

:)

intan azuzarina said...

saye tekan simbol like utk en3 ini =)

sapphire said...

cik epal:: hye.. :)

archie:: nnt dinner amik gmbr eh..nk tgk hasilnya.. :)

intan:: thanx :)

archie said...

hohoho. sy mybe nk try no 3 or no 4 kak.
t sy snap and kasik akak tgk. haha, *tetiba ja. :)

sapphire said...

akk suka no 3 !! serius suka...try carik kt time square or sg.wang..kt sana byk.. :)

archie said...

hohoho. xjmpa la kak y berkenan. y plain kebnykkn x smpai bwh lutut. wuu.
jmpa bnyk y corak2 n bunga2. hohoho