Sunday, February 13

random







breakfast dengan nasi ayam mummy yg semalam punya x abes lagi dan roti paung yg saiz x sama sebab first time buat - basuh baju kerja seminggu ada lagi satu trip yg belum siap - pokok lidah buaya dan limau nipis yg segan nak hidup - pokok tumpang yg xtahu spesis apa - bunga bungaan lebihan - masa untuk study - baca blog org nak kahwin buat down down down x suka :(
owh gi pasar tani dulu bye !

4 comments:

Anonymous said...

macam kenal je tmpt ni..sm kah?

- yuyu - said...

nlm buat tesis master dlm bhs melayu ek?

Tuan Auz said...

cantek tol gamba.

Nilam, projek apa tuk thesis tu ?cite sikit hehe

sapphire said...

anon: kot

yuyu: ukm kan universiti bahasa melayu :)

aishah:: pasal kangkung :)