Tuesday, February 1

Day 18 - A picture of your biggest insecurity

melihatkan
gambar krisis mesir kt atas
buat rasa sangat takut
tambah lagi dengan berita2 buruk pelajar malaysia kt sana

kita yg beribu jauh nih pun takut
apatah lagi mereka kt sana

bayangkan 5000 banduan terlepas!
prison break menjadi kenyataan ke apa?

semoga Allah lindungi sesiapa sahaja kt sana..amin..

***

my biggest insecurity saya setakat ini ialah bila presentation
kalau depan kawan2 boley la..
bayangkan depan professor2, doktor2, pakar2 dan mereka2 yg kita tak kenal
yang berkemungkinan kita akan ditembak dengan bermacam soalan membunuh
huishhhh...sungguh laaaa...

ramai kawan nasihatkan
buat muka yakin saja
cakap cakap
org tanya kita jawab
titik


*kalau kita faham apa yg kita buat.sure xde masalah punye kan*
:)

gambar nih time sya jadi salah seorg paper presenter untuk satu seminar di Sarawak
anjuran Universiti Malaysia Sarawak tahun 2009
present pasal effect heavy metal ke atas struktur sel kangkung

satu pengalaman yg best sangat !


malam sebelumnya
buat nota kecik la apa lagi kan..
rindu la plak ngn Ding aka cik nui nui

*gambar nih sebagai hiasan jer eh..x termasuk dalam contest hehe*

No comments: