19.1.11

Day 5 - A picture of something you love

saya bercadang
nak buat entry day 5 - A picture of something you love malam kang
bila da sampai umah
sebab bahan bahan utk gmbr semuanya ada kt rumah

tapi
tangan gatal n terlebih rajin plak hari nih

jadi
hasilnya
A picture of something you love...

 ini ialah perkara2 yang saya sayang sangat
iaitu...

satu - diri sendiri
dua - encik mm
tiga - tesis
empat - camera
lima - laptop
enam - cincin
tujuh - mahligai kayangan
lapan - handphone
dan
last skali
sembilan - buku cerita
 *kepentingan mengikut urutan no*

kalau encik mm xde saya rindu
kalau tesis saya hilang saya pengsan 3 hari
kalau camera saya kne curik saya menangis
kalau diri sendiri xde canne??

semua pun penting
dan saya sayang semuanya :)

*sebenarnya saya baru beli magic pen.
sebab tu ada warna2 sikit lukisan kali nih*

jumpa lagi utk day 6 esok
bye!

:)

7 comments:

anish said...

kalau tesis hardcopy hilang, pengsan 3 hari.. kalau softcopy hilang, pengsan xbangun dah.. haha ;p

Shahirah Elaiza said...

So cute! =) I can understand why you love your thesis so much. That's like your baby. lol

sapphire said...

anish:: mintak jauh!!! tak nakkk !! boley nangis sampai xde air mata dah... T_T

SE:: SGT!! :)

cik timun said...

ala comelllll:))))

LaDy DeLLaZ said...

owh! name saya ada la.. haha~
nilam, amik la gmbr cincin mu, jari ku.. mau la tgk.. ^^

anish said...

same la... awal2 dah backup kat email dah.. nyawa tu.. huhu

sapphire said...

munira: thanx :D

dell:: hehe...yg tu...biar kami berdua je la yg tahu.. :D

anish:: huuu..good2! :)