7.1.11

buku kemajuan


masuk hari nih
dah masuk hari ketujuh kita di tahun duaribu sebelas
maknanya ada lagi lebih kurang 100 hari untuk ke tarikh iteww
eh....?

apa jer kemajuan yang kita da buat tahun baru nih


satu - saya da berjaya siap kemas bilik baru saya - cuma pintu bilik x siap cat lagi - baru separuh
dua - kadang kadang saya xleh kawal emosi - tiba tiba tertinggi suara - ter-wekk ke org mengade sesuka hati
*owh adakah ini satu kemajuan??* - bila saya tak suka - saya xleh kawal perasaan - maafkan saya
tiga - saya sedang cuba sekeras mungkin nak abeskan study utk viva bulan nih - disamping nk abeskan eatpraylove juga
empat - saya dah tahu kt mana ada jual goreng pisang sedap kt area puchong - saya pun da tahu canne nk gi kedai makan ayam kampung kt bandar sri puchong ke hape ntah - nnt klu encik mm cuti boley bwk mkn kt sana - tak kan kt pelita sokmo
lima - saya da berani sikit tidur kt bilik - eleh tu pun nk heboh - pengalaman - hari satu tidur - pukul 3 pagi ada org ketuk tingkap - gila? - rumah saya tingkat 15 kot -makcik jual karipap kah? - saya tak nak beli ok
enam - projek green belt da masuk tahap mencari data - harap dapat grad bulan 4 nnt - paling kurang saya ada benda nak di bawa keluar - kan?
tujuh - saya masih tak dapat jawapan utk gmbr kt bawah nih..knp mesti gorila??


akan bersambung...

12 comments:

najmi said...

yang no 3, second part tu sama!! still berusaha untuk menghabeskan eatpraylove, dah 3 minggu dah ni tak habis2,baru part India ni huhuhu

sapphire said...

haha..sama!!!
baru masuk part india

nak abes baca dulu
baru nk tgk movie dia.. :)

Along said...

along hari2 lalu depan billboard gorilla tu,cik ^^

sapphire said...

huuu...sama la kita :)

Erina Asmawani said...

No 7:
mebi sebab gorilla tu terlalu menonjol..hehe..

ehh..ntah2 wedding date kite ni same kot nilam? ;p

sherah said...

eh kak nilam nak kahwin dah kee..waaaa comelnyaa!

sapphire said...

erina:: itu la psl..hee... :D

sherah:: insyaAllah... :)

anish said...

uik.. lagi 100 hari nak jadi 'raja' Tg Nielam ke? *wink*

sapphire said...

huuu...dlm seratus lebih la kot ... :D

anish said...

wah.. congrats budak kecik! :)

LaDy DeLLaZ said...

wahhh.. nak kawen dah? heheh..

no. 5 : makcik tuh tak nak jual karipap, tapi jual topup.. kate xde line telefon & internet.. ;)

sapphire said...

anish: thanx :)

dell: :D