18.1.11

1910 fashion style

hari sabtu nanti saya akan dan beberapa kawan sd property n industrial
*malu dengan boss sbb tak jadi join diorg nye group*
akan join Treasure Hunt
bermula dari sime darby pavilion bukit jelutong
ke nilai impian, nilai
ke merliamau training centre
ke kulai jaya
dan berakhir di lotus desaru beach resort


malamnya
akan ada dinner dan semestinya pengumuman pemenang
*harap group saya menang huhu*
dan theme utk mlm tu ialah 1910 FASHION


kalau google
tahun 1910 nih ialah tahun fashion ala titanic
gaun kembang payung tu..


dlm email ada bagi beberapa contoh
*mana nak cari gaun kembang2 ..sure mahal gak tu*

lepas fikir2
tak yah nk susah susah
kita pakai saja apa yg ada
dan saya pilih untuk pakai.....

1910 fashion style
ok tak?
campuran fashion untuk lelaki dan perempuan

:)

6 comments:

miss hav0c said...

pretty simple yet nice hehehe..sedey tak dpt join treasure hunt, klu tak bleh jd committee..

sapphire said...

tu la..
nih pun last minute..nasib baik diorg terima... :D

sherah said...

okay sangat.very pretty. ive seen a look like this somewhere before and i love it so much!well said u look pretty in evrything u wear :)

sapphire said...

hee... :)

- yuyu - said...

wah..cantik2..
sgt suke itu kasut..:)

nnt pukul gambo cik TNB dgn outfit tu okeh..(",)..

sapphire said...

mestiii! hehe :)