28.10.10

reunion ahli lab4147

gambar sehari sebelum cuti - hari selasa - matahari selepas hujan panas dia mmg panas betul kan

semalam
saya terPAKSA *ecececee* amik cuti
disebabkan hal hal yang berkaitan dengan cik T kesayangan
cuti pun mcm bekerja
ke sana ke sini *ececece*
penat jugak satu hari

saya amik cuti
pastu pergi print cik T kesayangan
pastu geram sebab tukang print kt kedai print sgt la xtahu mcm mana nk print
pastu ke ukm...wehuuuu
tempat yg paling saya rindu rinduan jadi kenangan hehe

sampai ukm
nasib baik ada parkng kosong *parking felo di kolej ami hehe*
berjalan jalan ke bangunan biologi dalam hujan renyai renyai air bergelombang
pastu terPAKSA *nih betul2 terpaksa nih* naik tangga ke tingkat 4
leloh saya naik tangga tinggi tinggi 

pastu potong kek buah kukus ala mummy
separuh utk dr.K separuh utk dr.cr separuh lagi utk ahli2 lab4147
maka bygkan kecik mana sorg dpt hehe
xpe xpe asal boley rasa sikit sorg pun da ok kan

pastu....
sesi berdiskusi dengan dr.cr
semua berjalan dengan baik
sgt sgt sgt lega
alhamdulillah
semua nya settle dengan baik
thank you Allah...


pastu sesi bergosip dengan cik zima kita
mcm mcm gak yang berjaya di update semalam
zima..akk doakan semuanya baik baik belaka
kekal sampai bila bila hehe
saya gembira utk awak im so happy for you ^_^
sesi bergosip disambung lagi bila kak ju plak masuk lab
hehe...suka tau gossip gossip nih
tapi ada nama nama baru yg tak berapa nk kenal
tapi gossip tetap diteruskan hehe..
yg pki tudung cokelat tu la cik zima kita :D 


pastu sesi mari makan di mcd
lama nya x pegi mcd bangi tu
selalu kt situ la saya n encik mm makan sundaestroberi
esok dia sampai weeehuuuuu~~~~
yang baju merak kt atas tu  nama dia shahnaz yang baju pink tu plak kak ju 

pastu naik ke mbt
semata mata nk jumpa kakak felo kolej husein onn cik qilah
tercari2 saya kembara kembar ktorg
mata melilau lilau cari
tup tup
skali dtg dengan saga merah baruuuuuu
xpe xpe..satu hari kne naik gak saga merah baru nih :p

pastu.........
abes lah cerita hari cuti-hari reunion kecil kecilan semalam

rindu korg semua tahu
insyaAllah..nnt bila nk kne pergi sana lagi
kita jumpa lagi eh..

No comments: