28.9.10

seni mengambil gmbr supaya lebih infomasi





Hubungan saya dengan parking lot
Selalunya x sehaluan. Biasanya x akan sehaluan
Tp Boley dikatakan Baik sikit daripada hubungan sy ngn siputsardin
*owh rindu nk baca buku dlm siputsardin n buat muka ‘gong’ dpt duduk time sardin mengganas hehehe jahat nya isk isk isk*

x sehaluan nih maksudnya mcm..
time nk cpt  time tu la dia buat hal
buat hal nih maksudnya mcm…
time tu la org rmi nk parking jugak
time tu la parking kosong byk tp utk org yg ada no plate tertera je
time tu la org2 berkereta honda buat gong nk jugak berrebut dgn org2 kereta kancil
time tu la parking nk kne masuk dari belakang . cara parking yg plg saya x lulus
n yang paling penting
time kita nk cepat2 balik time tu la lupa mana park kereta
isk isk isk

so sebab tu la
memory phone saya penuh dgn gmbr parking lot jer
*gambar adam lagi byk sebenarnya*
pastu timbul la cerita jgn amik gmbr kt parking
nnt x pasal2 ada bayangan org yg xdpt dikenal pasti kt belakang misteri nusantara teng teng tenggggg
pastu abes penuh pulak inbox saya dgn forwarded email cerita hantu di parking
arghhh peduli lah
saya kne jugak amik gmbr parking..
klu x  buang masa kt situ jer round parking yg busuk yg panas yg hishhh geram nye heheh

tapi tapi
jgn risau
Mummy da memberikan saya satu jln penyelesaian psl masalah nih heheh
Mummy nih mmg ada jer jalan dia..hee
Mummy ckp
sebelum atau lebih kurang 2 3 meter nk masuk parking lot tu
siap siap baca
hasbunallah huwanikmal wakil – 3kali yer anak anak
insyaAllah..Dia akan permudahkan perjalanab kita mencari parking
n biasanya akan dpt parking yg plg senang nk jumpe atau plg dekat dengan pintu masuk shoping mall

saya da amalkan baca ayat nih
bukan sahaja time nk cari parking jer
time sesat tersalah masuk simpang ke jln jem ke
nescaya..semuanya akan menjadi mudah heee

klu nk gi jumpe supervisor pun saya baca ayat nih hee
mesti supervisor akan lebih baik hati dr biasa 

selamat mencuba semua!!
Sorry tajuk entry lansung x kena dgn isi
bila emosi kurang stabil mmg canni jadinya...
Bye!
:p

2 comments:

azri said...

salam nilam..
x kisah la isi x sama ngn tajuk..tp still ade info dlm isinya kn?? 2 yg penting..

sapphire said...

hee..thanx cik azri :)