10.9.10

raya pertama

selamat hari raya yg pertama semua
mesti semua org tgh beraya sakan nih
tp saya..??
skang tgh relex relex..
tetamu terakhir *mungkin* baru jer balik..
kemas kemas pinggan mangkuk
susun susun balik kusyen yg dimain main kan
huuu
meriah
budak budak..nakal bebeno huhu

terfikir..
dulu dulu
masa saya kecik kecik
nano cam diorg ke x ek..
ke baik baik saja..mendengor kata mummy huhu

kadang kadang saya terfikir
best x beraya di perantauan..??
best x??best x??
saya rasa mcm nk try jer huhu
tp di mana..??
huhu *berangan*
ok set..tahun depan...di uk..
*ameen..dlm hati* :D

so mcm mana raya pertama korg semua..?
makan banyak perut buncit x..??
td setiap umah yg saya pegi..semua saya makan
dr nasi arab ke nasi telur ke laksa ke lodeh ke biskut cornflakes
isk isk..xpe xpe..apa nk risau..xkn mkn sehari berat boley naik mendadak kan huhu
*sedap kan hati*

sebelum terlupa
saya nk mintak maaf klu ada sms yg saya x reply ek
sebab handphone saya telah mengalami pengabaian yg ketara
huhu..
pastu skali jumpa bawah bantal..20 sms yg masuk
thanx sbb masih x lupakan saya..
termasuk la juga kpd mereka2 yg sanggup susah payah cari nama saya dlm friendlist fb
utk tag nama saya kt gambar salam aidilfitri
gambar cantek ke x tu x kesah..yg penting korg masih ingt kat saya hehhe
saya tahu..cara tu je plg mudah skang kan
nk pos kad raya da x sempat kan...
*sedey..xde org nk bg kad raya kt saya tahun nih..atau kad raya da pupus ke??*

entry kali nih xde gambar
sebab belum transfer
*sebab mls nk amik kabel dlm bag huhu*
nnt da free free banyak saya letak dua tiga eh

esok mummy buat nasi dagang
sape yg teringin makan nasi dagang ala mummy yg lain dr yg lain
jemput la ke rumah yer..
pintu rumah sentiasa terbuka..

salam aidilfitri
:) :) :)

2 comments:

Orochimaru said...

hari ini saye dok umah je... tunggu org datang.. maka ape yg saya makan hanyalah ape yg ade kat umah je.. rendang, lontong, lemang, nasik himpit... stendet..
raya kedua baru nak gi redah umah orang.. nyum2~ tak sabau nyer nak melantak~

sapphire said...

haha
hari nih hari saya duk umah
n tggu sedara mara dtg... :D

selamat melantak !! :p