9.9.10

masa utk kita kosong-kosong

sebelum saya sibuk buat honey cornflakes
sebelum sibuk makan nasi dagang sate kueh raya
sebelum saya sibuk sibuk gi beraya rumah sedara kawan2
sebelum saya buat2 sibuk bagi duit raya

saya nak ucapkan.................

selamat hari raya puasa
maaf zahir batin
saya susun 10 jari mohon maaf kepada korg semua
saya tahu saya ada buat salah silap sana sini
mungkin saya perasan tp korg x perasan
atau mungkin saya x perasan tp korg plak yg perasan
sorry banyak banyak tau
saya cuma manusia biasa..x terlepas dr buat salah
maaf kan saya eh...
saya maafkan salah silap korg semua kt saya hehe
*mcm la ada org buat salah kt kita huhu*

raya nanti..
jgn segan segan dtg rumah tau..
rumah kt wisma tenang ke sri mahligai ke..
jemput dtg tau..

kepada kawan2 ukm::
saidah, azmah, izah, naa, hazly, anna , farra (geng2 degree n master), aqilah, zima, kak ju, tasya, shahnaz, khalida, ade, kak siti, kak alia, kak naimah, kak hanim (geng2 lab heavy metal n lab biotek), yana, dell, kid, ika (org org KAB), dr.k, dr cr, dr nik prof othman ross  (lecturer2)... halalkan makan minum saya . halalkan terlebih terkurang saya selama berkawan ngn korg...

kepada kawan2 much::
nunny, mardhiah, dalila, kak nana, nina, mimi, intan, yana, kak dana, farah, farah, kak nani, ida, ross, dr nurul..halalkan n berkati ilmu2 yg saya amik dari korg sume...

kepada kawan sd::
shushu, syisyi, lala, syira, cik jah, cik pah, waida, cik yah (geng2 yellow), is, kak munie, kak nora, intan, ros, ijat, kak yani, has, am, en wan, en nizam, en ludin, dr aidil , helmi, kak zalikha, kak diana (geng2 GHO)...

kepada student2 much::
terutama sekali batch 2008/04, batch 2009/01 (teringat2 kenakalan korg )

kepada kawan2 trg::
semua kawan2 yg skolah kt smk sultan sulaiman, srk sultan sulaiman II, mrsm kota putra

kepada saudara mara::
saudara di trg, di kl (nurin n keluarga cik pin yg x blk raya kt trg tahun nih), abg nan di dubai, cik mm di labuan owh rindu awk sgt tau n x lupa juga keluarga di semenyih ecececece...*berangan*

kepada kawan2 blog::
cik aishah conteng, cik ajjah (buku x sampai hari selasa huhu), cik emi, cik desz kapal terbang pink, cik dianne..sebab blog korg best la saya buat blog nih hehhe...maaf kan saya sbb suka copy paste note/kata2 best dr blog korg..halalkan eh..

kepada semua yg mungkin saya x tulis kt sini...
bukan sebab da lupakan korg..tp sebab saya cuba ingt blk nama korg..cuma ingt muka jer huhu..maafkan saya

nnt klu saya buat open house..mungkin kt shah alam..
saya jemput korg sume dtg tau..
wajib datang...klu x datang siap r korg..!! hehe

walaupun baju raya x siap 1 pasang
walaupun da xdpt duit raya tahun nih
walaupun xde iklan raya yg best tahun nih..
raya tetap raya kan..

SELAMAT HARI RAYA !! MAAF ZAHIR BATIN !!

8 comments:

azri said...

salam nilam..
sy mtk maaf klau ade komen2 sy yg wat awk terasa hati or ape2 jela yg wat awk rs kecik ht ke ape ke..jgn cuti lm sgt sbb sy akn tggu entry awk ttg raya lak..hehehe.. :P SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN..

aisyahscarf said...

salam nilam,
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN.
balik trg singgah la umah..
ada open houseeee....

-LALA-

sapphire said...

LALA!!!

ok..nnt singgah...huhu..nnt pape msg ek.. :D

sapphire said...

azri..

ok after raya akan ada entry raya ala sapphire..nk buat entry persiapan kt trg..tp x sempat r..
selamat hari raya !! :)

ahmad shahrul nizam ab ghani said...

cik nielam...raya ke 3 jemput dtg umah...ajak la adik kakak sume2...hehehe.igt lagi x jalan g umah saye?

sapphire said...

huhu
plan nk gi ngn hazrin..dia kenal kot.. jemput dtg beraya kt umah gak :)

selamat hari raya !

Orochimaru said...

buat la open house~ akan kami datang beramai ramai.. konvoi dari opis~ hehe~

sapphire said...

haha..
insyaAllah..

nnt klu buat saya bgtau k.. :)