17.9.10

ada apa dengan bag cik sapphire


hari cuti
utk yg amik cuti
dan masih dalam mood raya..??

maka
mari kita selongkar apa yg ada dlm bag uncang ala bag guni cik sapphire iteww
*perhatikan bag dlm gambar*
hehe

lama x jawab tag
ini tag adalah drpd cik ajjah kita
huhu..
nmpknya kami mengalami penyakit yg sama
iaitu...
"kalau boley satu rumah nak sumbat dlm bag" :P

korg ada penyakit yg sama x..?
klu yer..mari kita tgk apakah faktor yg membawa kpd penyakit ini


sistem penomboran adalah mengikut kepentingan:
  1. handphone - penting nih - hehe
  2. bag duit - turun ke no2?? - apa duit da x penting ke..?? - owh tidak - ic kt dlm penting jugak
  3. camera - xleh x bawak - klu tertinggal mesti rasa lain - ecececece
  4. buku cerita - bahan penghilang kebosanan dikala menunggu no dipanggil di bank
  5. telekung sembahyang pink - buatan indonesia - hadiah dr cik nanda - selamat drpd terpaksa pki telekung yg penuh dgn makeup22222 org asing di shopingmall
  6. earphone - boley hilangkan ngntuk dlm komuter
  7. tisu - penting nih - esp klu tgh selsema
  8. pencilcase - mcm2 ada
  9. bag makeup - pun mcm2 ada
  10. gula gula - buat masa skang ada clorets - 
  11. notebook - lebih suka catat email/alamat rumah etc dlm nih drpd handphone - kuno sikit
 bag makeup pun mcm2 ada tadi
bedak+pemerah pipi+maskara+lip lip+vicks+keronsang+eyeliner

pencilcase mcm2 ada tadi
pencil+pen+thumbdrive+magicpen


--------------------------------------------------------------------
selepas ditimbang tara
keseluruhan bag saya adalah seberat 2 kg

berat nih bergantung kepada ke mana nk pergi
klu ke office mungkin tambah lagi sekilo
*klu boley nk bwk kamus sekali - klu lptp kecik pun nk sumbat sekali - tp syg lptp besor*

++++

dan saya rasa saya nk tahu gak la apa isi bag bag mereka di bawah hehe

cik cerimanis
cik sha suka latte
cik zy masri di labuan
cik faraa dan tikus putihnya
cik erina duta abc sedap

bye !

5 comments:

Erina Asmawani said...

gigih cik nilam bawak uncang 2 kg ni kan ;) tp senang..semua da complete dalam tu..ok..nanti saya wat tag tu k.

Erina duta abc sedap. Awwww ;p

sapphire said...

hehe..
dgn harapan dpt mkn abc free :D

Orochimaru said...

kalah poket doremon ginih..huhu.. berani jamin poket doremon kompem takde telekung kaler pink.. hehe

Orochimaru said...

lupe nak ckp, suke gambar tu.. like 1000x~

sapphire said...

orochimaru:: haha..telekung pink tu satu dlm sejuta jer :)