7.7.10

saya dan much episod akhir part3

selain bekerja keras-study-buat soalan-siapkan carry mark
kerja sampingan saya di much ialah makan
pagi mkn
tghri makan
kadang kadang sebelum blk pun boley mkn
tgh tgh buat kerja pun makan jugak
makan dan makan dan makan lagi dan lagi
*dgn mkn boley kurangkan seteres tau*

kt much
cafe student adalah cafe lecturer jugak
tapi cafe lecturer di tingkat 1 bukan cafe student
itu khas utk lecturer sahaja
dan kadang2 boley terserempak ngn ceo minum petang

makanan di much yg pasti saya rindu ialah...


nasi lemak dan bihun sup makcik apa eh nama dia
pagi2 klu mls nk breakfast jauh2
atau klu xde kelas
atau saja nk makan walau da makan
mesti mkn nasi lemak makcik nih

tghri plak..klu mcm da kenyang sbb da makan nasi lemak
tapi mengade nk turun gak biasanya akan makan bihun sup makcik nih
sambal kicap dia pedas yg tersgt la pedas
*bg sy yg x suka pedas nih la*
makanya akan makan berulam air pastu perut buncit hehe

yg kedua ialah
lauk pauk di kedai pisang n kedai ros
biasanya akan mkn kt kedai2 nih bila semua org betul2 free
free di sini ialah jam 2 xde kelas atau jam 12 br abes kelas
makanya masa utk mkn dan borak dan makan dan borak borak lagi akan lama sikit la
*kedai pisang nih lokasi drama spektra buat penggambaran*

yg ketiga
gerai mamak sebelah gerai nasi ayam
gerai mamak nih x berapa nk rindu sebenarnya huhu
sbb jarang beli food kt sini
plus..x minat sgt masakan mamak
n gerai nasi ayam akan rindu
sbb klu tgh lapar n terasa nk makan nasi tp turun da lewat n lauk da abes
maka gerai nasi ayam ni yg akan jadi sasaran
rasa?? ok laa.. mesti la xleh lawan nasi ayam mummy :P

keempat sudah semestinya
gerai longtong king n gerai roti canai nanding
dua dua nih haihhhh sedap sedap sedap ! hihi
xnk ckp byk psl nih.sbb rasanya da 2 3 entry sy cite psl gerai2 nih :)

yg kelima teng teng teng
jusco MC atau jusco cheras perdana
kt sini biasa akan makan
secret recepi-ayam penyet-kedai jepun apa ntah nama nya-subway-secret recepy lagi
huhu
dan biasanya akan pergi hri jumaat
hari jumaat kan hari berfoya foya
berfoya2 di sini ialah xde kelas-masa utk buat 3set soalan xm-marking paper
dan makan di tempat yg sedikit best boley kurangkan seteres perkara2 di atas :p
*chewah*
dan ini
salah satu makan sampingan
yg nih hasil tgn dr.nurul..best sgt !! terasa choc nya !
selain tu ktorg siap ada kutipan utk beli makanan2 yg kurang sihat huhu
jajan-cikedih-snack-kerepek-atau apa saja lah yg boley dikunyah
time marking paper-buat soalan xm
*dr td duk marking paper x abes2 lagi*

last skali
gerai apam balik - apam balik rangup fav saya
gerai uncle buah kt tangga luar pagar - biasa beli ciku n jambu merah
gerai buah n dadih sebelah gerai nasi kerabu
gerai chow kueh tiow - char kuew tiow regular tambah telur mata fav saya !

n x lupa
akak akak air huhu
biasa saya akan pesan teh o ais limau
sambil2 makan n dari jauh da nmpk akak akak bwk pesanan kita
cepat2 sediakan duit nk bayar
:)

lepas nih
xtau canne rupa bentuk makanan kt tempat baru
harap sedap sedap dan murah

:)

No comments: