Monday, May 31

sapphire mesti kuat!

suka saya tgk kawan kawan lain happy ngn study life masing masing. sha contohnya study dia asyik jalan jer. hihi.. jalan jalan sambil belajar sambil kenal tempat org. tahun lepas dia ke jepun. tahun nih ke IPB, Indonesia plak. jeles sungguh. kawan saya sorg lagi nina plak baru jer balik singapore seminar cell biology kt sana. tgk gambar2 dia. jeles lagi.

dua kawan rapat saya. corsemate saya. skang tgh siapkan phd. azmah n posh. sorg ke german . sorg ke us. lagi la jeles . huuu.

sepanjang saya jadi student master. paling jauh pernah saya pergi pun sarawak jer. ingat lagi entry cik meow meow n cik niu niu dulu? haa. yg tu la. seronok gak. paling dekat plak kt dlm ukm jer la. seminar ukm-unri masa 1st sem dulu.

betul kata nina. walaupun x grad lagi. tapi kita da berjaya separuh jalan. JGN GIVE UP SKANG!. kata cik sha pun betul jugak bila Dia x makbulkan doa kita skang. Dia sebenarnya merancang yg lebih baik untuk kita. jadi bersangka baiklah dengan Dia. doa selalu. InsyaAllah satu hari dimakbulkan.

hujan hujan canni. mood pun syahdu syahdan jer. yer. mmg banyak dugaan n macam macam hal lah sepanjang siapkan projek master nih. yg x laluinya xkan faham kan. tapi atleast kita dpt belajar byk benda kan?

harap sgt dipermudahkan segalanya. grad. kerja yg lebih baik. sambung phd. ameen.

No comments: