Thursday, May 20

konon busy r tu?ceh!





keadaan meja kerja saya hampir tidak terkawal ribut taufan kilat sambung menyambung air bah melanda gempa bumi merekah di sana sani owh kenapa bumi sudah tidak selamat kah mari lah kita sayangi bumi kita katakan tidak pada plastik bag giant tesco carefore kedai runcit plastik bag dari dari butik guess xpe sila simpan buat kenangan

6 comments:

aishah_conteng_je said...

cik nilam ni sebenarnya ada bakat melukis~

tu, semua benda dia nak conteng.

boleh publish komik

Lynda said...

comel..heheh..wat la tag cam saya plak.heheheh

sapphire said...

aishah:: huhu..saya x reti lukis org.. :)

lynda:: tag cm awk?

Anonymous said...

mesti tgh hangat bercinta ni kan? sbb tu motivated selalu. sampai byk post dalam satu hari hehe.

dahlia said...

diam2 kt meja tu..rupe nye tekun melukis eh..huhu

sapphire said...

anon:: haha..mana ad..biasa biasa je laa :)


dahlia:: owhh..ponteng keje ek hr nih.repot kt boss hik hik hik :P