Friday, May 21, 2010

gerobok atau gobok?

mana nk carik gerobok yg setiap lacinya ada petak petak kecik yg dlm nya saya boley simpan lambakan tudung2 saya.

sebabnya tiap kali terlewat gi kerja sbb bgn awl n mcm haihhh nk pki tudung color apa ngn baju color hijau n time tu la tudung color hijau duk bawah skali maka terjadi la pakai baju yg x match ngn tudung

satu sebab lagi sebab tiap kali nk amik tudung tiap kali tu la lambakan nih akan jadi ribut taufan sepah sepah sana sini. jenuh gak r nk kemas tiap hari . klu x kemas mummy marah plak. bila mummy marah rs nk mkn icecream. xkn tiap kali mummy marah nk mkn icecream. gemuk r canni.



jadi. mana nk carik ek? dia mcm tempat letak tie gak r. eh? dia? dia utk manusia kan. gerobok bukan manusia kan. ok. mana nk nk cari ia ini? ikea ad ke? yg murah sket ad x? hik hik hik


owh. gerobok ke gobok ek? kt umah pnggl gobok je.

6 comments:

ajjah said...

kat watson ade jual container untuk isi benda2 kecik cani.. ada penutup lagi.. aaa buat dari kain..

or beli la hanger tudung yg ada lubang2 kecik ituh..

or.. entah

sapphire said...

hee...br teringat..penah nmpk kt watson..tq ..

aishah_conteng_je said...

ikea!!

banyak yg comel2 tu. jom shopping esok

sapphire said...

hehe..aishah..shoping je ek! :P

Jija said...

romantika di metro point kajang.level 2.sgt murah dan berbaloi2..serius!

sapphire said...

jija..yeke...thanxx... kne pegi nih :)