Sunday, May 30

bff


gambar nih time sama sama buat master
sama sama duk dalam satu bilik di Za'ba
sama sama kerja partime kt bakery pusaneka
sama sama berebut nak masak malam di rumah teras jernang
sama sama kerja kt MUCH kecuali saidah

yang kiri fazreena aka Naa
yang kanan saidah aka saidah
yg tgh me aka cik lang

diorg jer yg panggil saya cik lang (selain anak anak sepupu saya)

diorg byk tolong saya dlm byk benda
happy sedey naik turun atas bawah semua ngn diorg
kes abg kausar
kes ustaz harun din
kes lari ke melaka
mcm mcm
kenangan yg mmg xdpt diingat lah!

skang
Naa n Saidah da kawen
Naa da dpt sorg baby, Annas
saidah surer x lama lagi pun akan dpt baby
tinggal saya sorg je lagi yg belum aiyooo :)

kepada ....

saidah:: selamat pengantin baru..semoga bahagia selama nya...cepat cepat dpt baby :P

naa:: happy mother's day.. semoga bahagian selama nya jugak...bila ntah nk jumpa annas lagi.. :)

doakan org k..jom sambung phd sama sama mcm angan angan kita dulu :)~


di majlis kawen saidah .. semalam.. semua merah.. sgt meriah! doorgift yg mcm mcm ada. food yg masak sendiri yg sgt sedap. ! selamat pengantin baru! :)

baby Annas. Naa's son. comey kan. :)

No comments: